Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ma vettem a páromnak egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma vettem a páromnak egy Womanizert, mert még soha nem volt orgazmusa. Valóban hozza amit ígér?

Figyelt kérdés
Tényleg 100% az orgazmus garancia? Elég szkeptikus vagyok, ugyanis nagyjából minden módszert és ezközt próbáltunk már, mire erre ráakadtam.

2018. febr. 7. 19:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%

Már megvetted,nem?Akkor ideje kipróbálni és megbeszélni a tapasztalatokat.:)

Egyébként ku.va drága,szerintem túlzás.

2018. febr. 7. 20:02
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Közel sem 100%. Mindenféle eszköz nélkül is mennie kellene a dolognak. Ha eddig semmi sem segített, akkor attól tartok hogy ez sem fog, de ne legyen igazam. Utána kellene érdeklődni orvosnál/nőgyógyásznál hogy ilyenkor mi a helyzet.
2018. febr. 7. 20:03
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
Majd írd már meg légyszíves az eredményt!
2018. febr. 7. 21:22
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Drukkolok, hogy bejöjjön. Egy próbát megér, de nyilván nem 100%, hogy ez beválik.
2018. febr. 7. 22:10
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi, a három válasz közül egy sem vonatkozott a kérdésre. Nem kell az okoskodás akinek van tapasztalata az írjon legyen kedves, és azoknak előre is köszönöm. Akinek meg fogalma sincs egy ilyen helyzetről az meg ne fárasszon. Nyilván ki fogjuk próbálni, de erre csak jövő héten lesz lehetőség. És talán nem baj, hogy itt érdeklődök a témáról. azért van ez a fórum. Szóval a konkrét tapasztalatokat szívesen veszem. Köszi szépen
2018. febr. 7. 22:15
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

Ha mondjuk válaszol neked 3 olyan nő,akinek bejött,akkor odaadod az asszonynak,hátha..?

Ha meg páran azt írják,hogy semmit nem ér,akkor visszaküldöd vagy visszaviszed az üzletbe..?

Nem kell az okoskodás.Megvettél valamit,aztán megkérdezed,hogy hatásos-e,megérte-e..

Majd kiderül,ha odaadod az illetékesnek.

Ha nekem bejött,akkor az neki is befog..?Vagy hogy kell ezt elképzelni?

Ha tetszik,ha nem,aki magának is képtelen orgazmust okozni,az nem ismeri a saját testét vagy olyan szinten szégyellős,hogy azért nem megy semmire se.

Egy ilyen nőn nem fog segíteni egy csiklóizgató sem,még akkor sem,ha egy fél fizetés az ára.

2018. febr. 7. 23:03
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan annyit ér mint bármelyik rezgő alkalmatosság, tapasztalatom szerint. A célnak megfelel mint mindegyik. (Ha nem, akkor ott már problémák vannak.)
2018. febr. 7. 23:37
 8/12 anonim ***** válasza:
44%
hát azt látjuk, hogy van probléma, de kétlem, hogy a lány részéről...
2018. febr. 8. 11:19
 9/12 A kérdező kommentje:
Ismét egy jellemző GYK-k hozzászólás. Semmit nem tud a kérdezőről és a témáról, de olt. Nem csajom van hanem feleségem és két gyerekem. És lassan húsz éve együtt vagyunk. Mindkettőnknek volt előtte más kapcsolata is. Gondolod, hogy nem próbáltunk ki nagyjából mindent? Aki nem tudja, hogy ez miről szól az persze, hogy k...va okos. Köszönöm szépen az üres megnyilvánulást, de ha nem vagy érintett, akkor keress egy másik topicot, okostojás. Nekem sem segítettél és a többi 20% nőnek sem akit esetleg érdekelne egy tartalmas válasz. 20%, mert tudomásom szerint ennyi nő lehet érintett a dologgal. Gratulálok, te biztos 80-ban vagy, esetleg megírhatnád te hogy csinálod. Ja, ne írd meg, tele van jó tanáccsal a net.
2018. febr. 9. 14:23
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát épp ez az, hogy nem ismerjük, akkor most mit vársz, mit mondjunk? Ha szervi baj, vagy komoly pszichés probléma áll a háttérben, akkor irány a szakorvos, ezt a nem fogja a Womanizer megoldani, akármilyen profi cucc. Ha csak azért van ez, mert eddigi élete során csak ügyetlen pasikkal találkozott, és ő maga sem talált rá a helyes technikára maszturbáció során, akkor, nos, van esély rá, hogy segíteni fog, mivel csak be kell kapcsolni, a csiklóhoz érinteni, és kész. De egy anonim oldalon, idegen emberek ezt nem fogják tudni megválaszolni. Így én is csak annyit tanácsolhatok, hogy ki kell próbálni. És légy szíves, ne sértődj be a válaszomon, csak segíteni próbáltam.
2018. febr. 15. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!