Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy fest bi srác vagyok, segíteni esetleg?
Figyelt kérdés
Konkrétan az van ,hogy családom van, feleség és gyerek. Szeretem őket, de nagyon! Feleséggel szex nem gond, minden rendben, élvezem is. De egy kis idee elkezdett érdekelni a saját nemem... nem szex téren, csak recska, meg nagyon max orál, de ennyi.
Valaki ,aki ebben a cipőben jár, és hasonló korú, írna kérem privátot, vagy akár itt is?
25/f
2018. jan. 31. 09:44
11/17 anonim válasza:
Én meg csak fiúkkal voltam eddig és már lánnyal is dugni akarok, de nem lehet rávenni sehogy se őket. :/
27/F
12/17 anonim válasza:
#11.--es. Hogyne lehetne rávenni a lányokat a szexre ! Van olyan, akit elég könnyen. Csak esetleg nem jól közelíted meg a dolgot. A nőknek sokkal többet kell dumálni hozzá !
13/17 anonim válasza:
Jó na akkor mivel?? :D Az biztos h minden téma kéne.. De úgy nem leget rávenni pl hogy csak szexrandi vagy szexpartner érdekel, egy fiú erre rögtön ráharap. :P Lányoknál mi a technika? Most nem járok buliba de társkeresőzök (badoo) ott hogyan?
14/17 anonim válasza:
Volt egy csajom, akivel csak szexeltünk. Semmi más nem volt köztünk. Sokszor találkoztunk, dugtunk egyet, és ment mindenki tovább a maga útján. Őt egy diszkóban szedtem fel, és ő mondta, hogy csak szexet akar. Három évig tartott ez a szexbarátság.
15/17 anonim válasza:
Jolvan en meg utalom a diszkot... Most komolyan ott lehet felszedni lanyokat vagy mi??
16/17 anonim válasza:
#11-es: Látod, nem is olyan rossz minden szempontból a melegeknek. :D Én normális lányt nem tudok felszedni soha, pasik persze próbálkoztak..
17/17 anonim válasza:
Én mindegyik nemmel kielégülök akár, és szeretem mert jó érzéssel tölt el. :P De lánnyal még nem sikerült lefeküdnöm mert sose vannak benne pl egy közös maszturbációban vagy egymást nyalni szopni... Nekik csak kapcsolat kell tehát lánnyal nem lehet olyat h gyere majd át van helyem kényeztessük egymást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!