Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Úgy fest bi srác vagyok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy fest bi srác vagyok, segíteni esetleg?

Figyelt kérdés

Konkrétan az van ,hogy családom van, feleség és gyerek. Szeretem őket, de nagyon! Feleséggel szex nem gond, minden rendben, élvezem is. De egy kis idee elkezdett érdekelni a saját nemem... nem szex téren, csak recska, meg nagyon max orál, de ennyi.

Valaki ,aki ebben a cipőben jár, és hasonló korú, írna kérem privátot, vagy akár itt is?

25/f

2018. jan. 31. 09:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Segíteni miben?

Biszex vagy, nincs ezzel gond csak lehet etikusabb a feleségeddel szemben ha megbeszéled ezt az ügyet.

Elnyomni nem érdemes, ez előbb utóbb időnként a felszínre fog kerülni.

És hogyan képzelted el? Megcsalod pasival?

28/F (gay)

2018. jan. 31. 10:23
 2/17 A kérdező kommentje:

Nem, megcsalni semmi9képpen sem.

Nyílván... Csak nem tudom hogy noirmális vagyok-e, és mit kezdjek ezel a dologgal magamban. Hogy fogadjam el magam?

2018. jan. 31. 10:45
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok.

Én is átmentem ezen, rágódhatsz rajta, elnyomhatod de a lelked mélyén te magad is érzed hogy így vagy normális ahogy vagy, így születtél ez van, akinek nem tetszik haza lehet írni.. :)

Így gondolom most.. De nem volt ez mindig így.

18 évesen mint te is most, pontosan tudtam magamról, hogy mi a szitu velem, viszont nem akartam elfogadni az egészet. Előre azzal, nyugtatgattam magam, hogy csak bi vagyok, majd lessz csajom, feleségem és elmúlik. (ezzel nem azt akarom mondani, hogy te nem biszex vagy)

Arra gondoltam, hogy ezt az egészet ha nagyon akarom ki lehet kerülni, felfogás kérdése. Be is beszéltem magamnak, hogy én nem is vagyok meleg, nekem erre nincs is szükségem nekem család kell blá blá blá.. Így is lett, kis idő múlva lett egy szép barátnőm, mindenki elvolt ájulva hogy milyen gyönyörű, boldog volt anyám, boldog volt apám, a tesómék, a havereim és mindenki csak én éreztem hogy annyira nem megy ez nekem de gondoltam, majd "megszokom", ilyen az élet.

Több mint két évig jártunk, ment a szex is, de szigorú szabályokat bevezetve tudtam teljesíteni benne. Pl ha hétvégén találkozunk akkor keddtől nincs recska.. :P

Aztán két év után rájöttem, hogy én ezt az egészet erőltetem, csak azért mert nemvagyok képes elfogadni magam tönkreteszem a saját, a barátnőmé, és még egy esetleges gyerek életét is..

Aztán megtört a jég, elmondtam mindent és szakítottunk..

Aztán jött az első fiú, totál beleremegtem annyira jó volt.. :)

Persze nálad más a helyzet, te talán tényleg biszex vagy így több lehetőség adott, attól függ hogy a barátnőd hogyan fogja kezelni ezt a dolgot. Vannak olyan verziók is, hogy esetleg néha bevesztek egy fiút, megkell beszélni..

Sok sikert neked.

2018. jan. 31. 11:13
 4/17 A kérdező kommentje:

Hát nem kis életutat jártál be, az egyszer biztos.

Köszönöm a történetet, volt tanulsága! :)

2018. jan. 31. 11:22
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen, majd várom a fejleményeket! :)
2018. jan. 31. 11:34
 6/17 A kérdező kommentje:
Meg... lehet kérdésem még? privátba? Ha igen ,írj.
2018. jan. 31. 11:39
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
3as ez érdekes történet. Bizony így vagyok én is mint te. Annyi különbséggel hogy én idősebb vagyok és nem mertem lépni. Két gyermekem is de a kisördög még mindíg ott van üdv 60as f
2018. jan. 31. 12:01
 8/17 anonim ***** válasza:
90%

én is családos vagyok és engem is érdekel szex terén minimálisan a férfi nem, de csak tényleg minimálisan.

Nem igazán aggódok és izgat, mert csak annyira érdekes, hogy "milyen lenne", de még egyszer sem tartott éjszaka fent a felismerés.

szóval legyints rá, max néha fantáziálj és verd ki a gondolatra és éld tovább az életed.

2018. jan. 31. 15:19
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is pont így voltam, mint a #3. írta ! Megnősülök, majd elmúlik a vágy ! Jöttek a gyerekek,felelősség, család !

Mindenki boldog,(csak én nem teljesen) szép család, minden rendben ! Látszatra csak. De közben hajtott a vágy, mindig egy épp tetsző fiú iránt titokban ! Egészen 50 éves koromig birtam ! Majd lett egy kihagyhatatlan alkalmam, és lecumizott egy helyes fiú. Szóval nagyon nehéz lesz, mert nem múlik el ! Eltudod nyomni és titkolni a vágyad, de a gondolataidban, mindig ott lesz, ha meglátsz egy olyan srácot, hogy átszalad rajtad az "áram "!

2018. febr. 1. 15:18
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs családom és csak nővel voltam és leszek, de ugyanígy engem is izgar, hogy milyen lehet egy nagy farkat a számbavenni és leszopni
2018. febr. 2. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!