Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexként, kíváncsi heterokén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexként, kíváncsi heteroként mi az, ami miatt még mindig nem léptétek meg?

Figyelt kérdés
Mióta tart a vágyódásotok a srácok iránt, meddig mennétek, és mi tartott eddig vissza? Milyen esetben mennétek bele esetleg dolgokba? // Én 22 vagyok, és tavaly vett rá egy haverom, akivel kicsit beittunk, aztán végül elég sokáig el is jutottunk pár hónap leforgása alatt... pedig előtte már azért vágyódtam a dolgokra, csak én sem tudtam nekiállni. Végül nem bántam meg, az életem így kerek, persze a fiús téma titokban pörög... :D

2018. jan. 30. 11:38
1 2
 11/13 ftf1983 ***** válasza:
79%
Akik azt mondjátok, hogy nincs kivel ti vidéken laktok vagy miért nincs kivel? Nem nehéz partnert találni akár itt vagy más felületeken is.
2018. jún. 19. 08:48
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem találok megfelelő partnert, aki korombeli vagy fiatalabb, akivel ugyanazt akarjuk, aki nem akar meggyőzni hogy na még ezt is, meg azt is próbáljuk ki, jó lesz, ilyesmi dolgok miatt nem jött össze eddig.

27F

2019. júl. 16. 11:43
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

megfelelő partner hiány.

A korom 34szerint ,kb.: nagypapának számitok.

Szakál,bajusz szintén kizáró ok.

amit eddig sikerült az nagyjából a 4ed-e annak amit szeretnék.

2019. okt. 30. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!