Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki biszexuális az mindkét nemre ugyanannyira izgul fel vagy az egyikre jobban?
Egyformán beindulok a nőkre és a férfiakra is, de kapcsolatot csak nővel tudok létesíteni.
F/bi
Az én biszexualitásom jellege:
- fiatal fiúkat jobban élvezem (úgy, hogy én vagyok a passzív), mintha fiatal lánnyal kellene lennem,
- idős bácsik nem is izgatnak, viszont az idős nők ("mature" kategória is) nagyon izgató,
- romantikázni, szerelmes kapcsolatot kialakítani csak fiúval tudok,
- vannak időszakok, amikor az azonos nem kerül az érdeklődés középpontjába, máskor az ellenkező,
- a gruppent nem szeretem, threesome még sose volt, de egyre inkább izgat a dolog (fiú+fiú+fiú és fiú+nő/lány+fiú felállásban is).
22F
Persze
Nálam a sorrend egyértelműen:
- nők
- transzik
- férfiak
Párkapcsolat csak nő, transzi (legjobban transzival de prostikon kívül lehetetlen találni bárkit aki nem alkalmi)
Férfiaknál meg kizárólag szex kizárólag aktívként. Legkevesebb partnerem ffi volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!