Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Enyhén biszex férfiak van, hogy akár viszonzás nélkül is, de nagyon szeretnéd, ha megszopatna valaki?
Figyelt kérdés
2018. jan. 24. 00:02
2/19 anonim válasza:
Nem.
Én magamtól szeretek szopni.
4/19 anonim válasza:
Mivel még soha nem voltam fiúval, de fantazialok rolla így gondolom enyhén biszex vagyok.
Igen van olyan, hogy arról fantazialok, hogy valaki akár ismerős vagy ismeretlen megszopatna. Akár egy kis kényszer is beleférne a játékba.
6/19 anonim válasza:
Ha akarod az már nem kényszer. :)
7/19 anonim válasza:
Én elég sűrűn szeretném és csak viszonzás nélkül.
9/19 anonim válasza:
van barátnőm, de sokat fantáziálok erről mostanság..
10/19 anonim válasza:
Én azt szeretem ha megszop valaki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!