Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi volt idáig a legvadabb kalandja vagy ábrándja a szex terén? (Részleteket is)
Ami megvolt: Hármas 2f+1n felállásban, ahol mindeki mindenkivel csinált mindent.
A bakancslista: Hármas 2n+1f felállásban, ahol szintén mindeki mindenkivel mindent csinálhat. És talán a legvadabb, két férfivel szexelni, amikor az egyik a seggemet b****a szét, a másikat meg lesz*pom közben, és egyszerre ürítik belém a tárat.
3-aska!
Az a Papi jól kitágítaná, és lerendezné a kloátkádat! Pár év ne aggódj, hamar elszalad, és téged is papiznak :D
Megtanulhatnád végre, hogy a szex nem csak a 30 év alattiak kiváltsága! A hátiputim tele van azokkal, akik élből elutasítják azokat, akik 30, vagy ne adj Isten 40 felett vannak.
Negyvenkettő vagyok de soha életemben nem dugtam és csajoztam annyit mint mostanában.
Hogy mi volt a legvadabb? Talán az hogy beöntött egy 33 éves csinos ápolónő majd jól medugott felcsatolóssal miközben a farkamat is kicsavarta rendesen. Oké oké, a negyvenes nők még ennél is rosszabbak velük vigyázzatok mert könnyen lehet hogy fityma nélkül végződik a kaland ha nagyot harap mert nem érzi a porcelánfogával.
Egyszer a buszpályaudvaron vártam a buszt, ránéztem az egyikre( egy Volvo 7700as), és az jutott eszembe hogy felfeküdnék a tetejére és jól megkefélném.
Erre nem gondoltál mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!