Milyen Volt az elsö szex? Irjátok le a részleteket, lécci!
Hány éves voltál? Párod mennyi Volt? Mennyi ideig voltatok együtt az elsö szex elött? Milyen érzés Volt?.....stb. Irjátok oda a korotokat és a nemeteket!
15/L
apró részleteket is? hát úgy volt, hogy a lány a kezét kinyújtotta, a kilincsre tette, majd lassan lenyomta a kilincset, amíg az ajtó ki nem nyílt.
á, ez így sok lesz, bocsi, majd később folytatom, most nincs kedvem.
Nagyon jó volt. Először teleélveztem a száját, majd utána betettem neki.
Szerette szárazon.
(lany vagyok) 20 eves voltam, a parom 21. 4 napja jartunk, nagyon nagy volt a szexualis vonzalom.
Az elozo napokban a lakasan csokoloztunk, es eleg heves volt minden, tudtuk, hogy legkozelebb nem fogunk tudni ellen allni, ezert vettunk ovszert. Az volt a 4. nap. Minden jo volt, nem vereztem, nem is fajt.
Igaz, mar nem vagyunk egyutt, de nagyszeru emlekeim vannak vele kapcsolatban, es megszerettette velem a szexet, ami szamomra nem csak egy ures fogalom, hanem egy erzelmes cselekedet. Szerelmeskedes.
Meg eri ra varni! Mindenkeppen akkor tedd meg, ha keszen allsz. En nagy izgalmi allapotban voltam, eszembe se jutott megijedni. Meg is lepodtunk, hogy se ver, se fajdalom nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!