A szuzessegemet mar reg elvesztettem, viszont nagyon faj a szex, soha nem is elveztem. Viszont ahol a legjobban faj, a huvely bemenetenel a felsoresz, ahol ilyen bordazott fele. Az micsoda? Hogy hivjak?
Nőgyógyásznál jártál már? Általában fertőzés jele, ha a hüvelybemenet fáj, de lehet attól is hogy nem lazulsz el kellőképen, nem vagy elég nedves. Extrém esetben az is okozhat fájdalmat, hogy a szűzhártya annyira erős volt, hogy nem szakadt át rendesen.
Elég sok oka lehet, így mindenképp orvos tanácsát kérd ki.
A síkosítók között is vannak különbségek, szerintem a Masculan a legjobb. Próbáljátok meg behatolás előtt a fiú a középső ujjára kenjen belőle egy adagot és azzal hatoljon be és izgasson.
közben a hüvelyk ujjával tudja simogatni a csiklódat is
Ha kezd kellemes lenni, akkor lehet folytatni a normál szexet, persze ekkor a péniszére kenjen síksítót, főleg a makkra, hogy könnyű legyen a behatolás.
Ha nem segít a síkosító sem, akkor lehet, hogy nem tudsz eléggé ellazulni, ezért fáj a szex.
A probléma neve: vaginizmus, egy jó szexológus tud segíteni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!