Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék leszokni a biszexualitásról?
A szexuális orientáció az nem egy "rossz szokás" amiről le lehet szokni.
A dohányzásról meg az alkoholról le lehet, de az hogy kik iránt érzünk vonzalmat, az nem szokás és nem fejbéli döntés kérdése.
Én is biszex vagyok, nagyjából hasonló preferenciákkal és élményekkel, mint te. Én pl hálás vagyok azért, mert a nőkkel is megy, ergo nem "kell" melegnek lennem.
Nem fogsz tudni leszokni, de azt megteheted, hogy nem keresed szexuálisan a férfiak társaságát, de a nőkkel pedig ismerkedsz, így heteró életet tudsz simán élni.
Ez olyan mintha azon morfondiroznál, hogy le kéne szokni az evésről vagy az ivásról, mert csomó pénzt és időt megtakarítanál vele és mennyivel könnyebb lenne.
De vannak dolgok amik nem így működnek és a szexuális vonzalom is ilyen. Max hazudhat az ember önmagának, de az sosem vezetett jóra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!