Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan tudnék leszokni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék leszokni a biszexualitásról?

Figyelt kérdés
Eddig csak csajjal volt egy hosszabb kapcsolatom, de miután szakítottunk, utána el kezdtem srácok fele is nézelődni, de persze előtérben mindig is a lányok voltak. Srácokkal maximum egyszerű csókot vagy közös masztit szerettem volna, de szeretnék erről leszokni, hogy újra csak a csajok jöjjenek be. Hogyan kezdjek hozzá?

2018. jan. 17. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A szexuális orientáció az nem egy "rossz szokás" amiről le lehet szokni.

A dohányzásról meg az alkoholról le lehet, de az hogy kik iránt érzünk vonzalmat, az nem szokás és nem fejbéli döntés kérdése.

Én is biszex vagyok, nagyjából hasonló preferenciákkal és élményekkel, mint te. Én pl hálás vagyok azért, mert a nőkkel is megy, ergo nem "kell" melegnek lennem.

Nem fogsz tudni leszokni, de azt megteheted, hogy nem keresed szexuálisan a férfiak társaságát, de a nőkkel pedig ismerkedsz, így heteró életet tudsz simán élni.

2018. jan. 17. 19:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért szoknál le? Dupla esély egy szombat esti bulin. :)
2018. jan. 17. 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan mintha azon morfondiroznál, hogy le kéne szokni az evésről vagy az ivásról, mert csomó pénzt és időt megtakarítanál vele és mennyivel könnyebb lenne.

De vannak dolgok amik nem így működnek és a szexuális vonzalom is ilyen. Max hazudhat az ember önmagának, de az sosem vezetett jóra :)

2018. jan. 18. 02:56
 4/4 anonim ***** válasza:
77%
Erről nem lehet leszokni. A szexuális identitás olyan dolog, amit nem tudsz befolyásolni az akaratoddal.
2018. jan. 18. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!