Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a biszexualitásról?
Két férfi együtt nem a legszebb látvány, melyik csaj akarná ha a pasija más férfi farkát akarná a szájába venni? Két pasi az emberek szemében férfiatlan, undorító. Két csaj pedig a hetero pasik szemében is izgató, melyik hetero férfi nem akarna hármast két csajjal, sokan ha biszex a barátnőjük még azt is hagyják nekik hogy más lánnyal kavarjanak, mert izgatja a fantáziájukat.
Ez nem az én személyes véleményem, nekem semmi bajom senkivel biszexek között is vannak normálisak, bunkók, viccesek, kedvesek, hülyék stb. mint heterok között.
A biszexuális emberekrôl semmi rosszat, nem tehetnek róla, ahogy a melegek sem, tehát nem vagyok elôítéletes velük szemben, meg nem is utálom ôket.
Magát a homoszexuális közösülést viszont visszataszító, gusztustalan dolognak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!