Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy egyes biszex nők jobban élvezik nővel a szexet, amikor a nőknek még csak farkuk sincs?
Lehet sosem fogod megérteni, de tegyünk egy próbát: a szex is egy olyan dolog, amely leginkább fejben dől el, mennyire lesz élvezetes.
30F
Pont azért :D
A szexben nem az a legjobb amikor a pasi ki be húzogatja a farkát, max a pasiknak, én jól megvagyok nélküle Amit igazán élvezek a szexben az sokkal jobb egy nővel.
Őszintén szólva egyáltalán nem szeretek szopni, és nem akarok általánosítani de szerintem a nők többsége nem szeret. Legalábbis akiket én kérdeztem ezt mondták. (elég sokan) De egy nőt meg imádok kényeztetni. És fordítva, sok pasitól hallottam már hogy nem szeret nyalni, a nők meg szívesebben csinálják és jobban is.
Ezenkívül sokkal szenvedélyesebb, érzékibb egy nővel, a nők puhábbak, finomabbak, jobb az illatuk, nem szőrösek a szex is tovább tart... estig tudnám sorolni.
Igen pont ezért mondtam hogy "nem akarok általánosítani". Érdekes de én megteljesen az ellenkezőjét tapasztaltam, és mivel a legtöbb embertől ezt hallottam, leírtam amit én tapasztaltam.
Nem szeretnék itt veszekedni, feküdtem már le nőkkel és férfiakkal is, nőkkel mindig tovább tartott. Nekem. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!