Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők a való életben, vagy akár a fizetősek között, akik valóban élvezik a pisiszexet?
Fogalamam sincsen de én személy szerint undoritonak tartom és semmi áron nem próbálnám ki:)
18L
Én szoktam élvezni. Szokás kérdése csak.
22L
Én alapból imádom, isteni játék.
És sokan nem tudják, de szex közben képződő belső nedvesség a szervezetünkből ugyanúgy a hólyagban gyűlik össze de nem emésztésből készül. Ezért is van, hogy akkor nem sárga jön ki, hanem mint a víz, olyan.Valamint nagyon édeskés az íze, imádom.
A másik, hogy megfigyeltétek e, hogy minden lány orgazmus után ugrana fel és szalad ki pisilni ? Nos ilyenkor szoktam még tovább nyalni-ujjazni és sokszor bepisilnek :-)
Először jön egy kis pisispricc (nem a squirtről beszélek most), aztán meglepődés, még ujjazás aztán mint a szökőkút lüktetve a többi.
Én imádom ezt játszani, na. Aki meg elzárkózik tőle, és inkább játsza a szemérmest, az nem tudja, mi a jó :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!