Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban létezik a biszexuálitas?
Ezt most egyáltalán nem negatív értelemben kerdezem. Nincs semmi bajom a melegekkel (a bátyám is az).
Viszont azt a "részét" nem ertem hogy egy ember lehet biszex, hogy mindkettő nemhez vonzódik, akar hetero akar nem. Meg hogy a biszexek nem vonzódnak az egyiknemhez jobban?
Nem akartam ezzel senkit meg bántani!
Létezik. :D
Én is biszex vagyok. A lányokhoz kicsit jobban vonzódok, de egyébként a fiúk iránt is táplálom ezeket az érzéseket.
Attól hogy az egyik nemhez jobban vonzódsz mint a másikhoz, még biszex vagy.
NINCS OLYAN EMBER SZINTE, AKI 50-50%-BAN BISZEX.
A legtöbb ember pont hogy az egyik nemhez tudja hogy jobban vonzódik, mint a másikhoz. De attól még csinálja mindkettővel, mert mindkettő dolog vonzza őt.
Tegyük fel nekem ugyanolyan jó érzés egy srác seggében lenni a farkammal, mint egy lány puncijában. Ezen mi nem érthető neked?
Srácnak csak a farka kell, érzelem sosincs.
Az csak nővel.
az utóbbi válaszadóval értek egyet, szerelem csak csajokkal, szex fiúkkal is..
és igen valszeg senki nem 50,00% -ban vonzódik mind2 nemhez, hanem egyikhez kicsit jobban.
A legtöbb emberben van biszex hajlam :)
Én is az vagyok, szóval igen, létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!