Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Valóban létezik a biszexuálitas?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban létezik a biszexuálitas?

Figyelt kérdés

Ezt most egyáltalán nem negatív értelemben kerdezem. Nincs semmi bajom a melegekkel (a bátyám is az).

Viszont azt a "részét" nem ertem hogy egy ember lehet biszex, hogy mindkettő nemhez vonzódik, akar hetero akar nem. Meg hogy a biszexek nem vonzódnak az egyiknemhez jobban?

Nem akartam ezzel senkit meg bántani!

2017. márc. 16. 17:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csakis biszexualitás létezik. Nincs szín tisztán hetero és homo. Nézz bele bármelyik szexualitás orientációról szóló pszichológia könyvbe, mindegyik ezzel kezdődik.

Az önismeret és az őszinteség saját magunkkal szemben pedig egy megint más dolog :)

2017. márc. 17. 18:41
 12/21 anonim ***** válasza:
87%
aki szeret szexelni es szereti a szexualis egyutt letet az emberi testet az mindket nemmel jol tudja magat erezni, ilyen egyszeru...
2017. márc. 18. 02:20
 13/21 anonim ***** válasza:
94%

Én is meg merem kockáztatni, hogy alapvetően minden ember képes vonzalmat érezni bármelyik nem iránt. Egyre nagyobb szerepet játszik a működésünkben a gondolkodás és a tudatosság, és egyre kisebbet az ösztönök, már nem csak a legerősebb kutya b*szik. Ha nem így lenne, a mai napig kizárólag a széles csípőjű, nagymellű nők és a magas, izomagyú férfiak rúghatnának labdába párválasztás terén. Ehhez képest legtöbbünknél a személyiség az elsődleges, ami nem egy nemhez kötött dolog.

Ne értsetek félre, nem akarom jobban tudni, hogy kik jönnek be nektek, mint ti magatok, csupán szerettem volna leírni egy új megközelítést.

Egyébként senki nem mondta, hogy a biszexek nem részesítik előnyben egyik nemet sem a másikkal szemben. Szerintem a többség igen. Én személy szerint sosem tudtam közülük választani, mert mindkettőjükkel más miatt volt jó. Inkább az a fura nekem, hogy a társadalom elvárná, hogy mindenképpen meghozzam ezt a döntést.

2017. márc. 18. 12:40
 14/21 BiTOPro97 ***** válasza:
100%
A legnagyobb kutatás szerint 1%+1% a teljesen hetero és teljesen leszbikus/meleg. Ez amit, hoz, más a megélt akár kiteljesedett szexuális élet.
2017. márc. 18. 15:32
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is biszex vagyok, de inkább a nőkhöz vonzódom. Párkapcsolat csak nővel, de nagyon jó érzés, amikor a másik férfi farka a számban, vagy a hátsómban megremeg, és belém üríti a tartalmát. És ugyanilyen jó, amikor az én farkam ürül ki a másik pasiban.
2017. márc. 19. 08:06
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan, hogy az ember az egyik nemhez jobb an vonzódik

Én is biszex vagyok de mondjuk a fiúkhoz jobban vonzódom

19/L

2017. márc. 25. 14:29
 17/21 anonim ***** válasza:
93%

Én is biszex vagyok, de a lányokhoz vonzódom inkább, mivel érzelmesnek és romantikusnak tartom magam. Most pl egy lány partnert keresek, de nem nagyon lehet találni. :/

26/F

2017. márc. 29. 17:36
 18/21 BiTOPro97 ***** válasza:
81%

Amíg azt mondod hogy nem lehet, addig nem is fog menni.

Én már első éves egyetemistaként, diplomás állásban helyzekedtem el. Rajam kívül egy ember hit bennem én nagybátyám. Jó képes voltam elvégezni a munkát.

De te meg képes vagy párt találni. Akkor minek a nem nagyon lehet mellébeszélés?

2017. márc. 29. 21:47
 19/21 anonim ***** válasza:
92%
Jó ételek. De eleve hol lehet biszex lányt találni? A sweetcany.hu amit ismerek de ott 99% kamu az 1% meg csajt keres... Nos valami lehetőség? Élőben hol?
2017. márc. 30. 13:26
 20/21 BiTOPro97 ***** válasza:
100%
Az életben, ahogy itthon hetero lányt is.
2017. márc. 30. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!