Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Valóban ilyen sok biszex van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ilyen sok biszex van?

Figyelt kérdés
Találtam egy Facebook zárt csoportot, ahol több ismerős is tag, akiről nem gondoltam volna.
2017. febr. 27. 14:43
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Vagyunk, jópáran :)

Mi a csoport neve? esetleg priviben is megírhatod...

2017. febr. 27. 14:58
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Attól függ milyen korosztály. Mert úgy vettem észre,hogy a 14-17 évesek körében ez divat lett,hogy minél "különlegesebbnek" tűnjenek.
2017. febr. 27. 15:03
 3/10 A kérdező kommentje:
Beítam a face keresőbe, hogy biszex és találomra rákattintottam.
2017. febr. 27. 15:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
te is biszex vagy kedves kérdező?!
2017. febr. 27. 15:23
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen én is az vagyok.
2017. febr. 27. 15:59
 6/10 anonim ***** válasza:
77%

oké :)

korod?

2017. febr. 27. 16:08
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
Igen, egyre több a biszex, és ez nem baj. Sőt! Végre nem kell titokban élni.
2017. febr. 27. 19:07
 8/10 anonim ***** válasza:
9%
Legyőzzük a homofóbiásokat!! harcra fel melegek biszexek nyomjuk el a heterókat!!!
2017. febr. 28. 02:04
 9/10 anonim ***** válasza:
96%
#8 Nem elnyomni kell a homofóbokat, hanem meggyőzni őket, hogy a másság nem bűn. Ha elnyomjuk őket, nem vagyunk különbek náluk, akik minket szeretnének elnyomni.
2017. febr. 28. 05:06
 10/10 anonim ***** válasza:
78%

Az emberek többsége biszex, csak nem merik bevallani maguknak se és eddig a társadalom lehetőséget sem adott rá, hogy felvállalják (kivéve görögöknél, rómaiaknál).

Sok biszex valójában meleg, de könnyebb biszexnek mondaniuk magukat, mert azt a környezetük jobban tolerálja. Egyik barátnőm is leszbi, de kénytelen biszexnek vallani magát.

Megvan azokról a véleményem, akik divatból mondják magukat binek. Ez nem trendi. Én örülnék a helyükben, ha hetero lennék... de nem vagyok az.

Nekem 5 közeli lányismerősöm/barátnőm biszex, annál is több leszbiről tudok és a többségükről elmondható, hogy azért "mások", mert boldogtalanok voltak a fiúkkal. Nagyon megváltoztak a mai pasik, ezért arányaiban egyre több lány kezd a saját neme iránt (is) vonzódni, mert a pasikkal nem tudnak mit kezdeni.

Biszexként annyiban érzem magam különlegesnek, hogy nem hagyom, hogy a társadalom mondja meg nekem, milyen nemű emberrel legyek boldog. Ezt vállalni bátorság kell, amire igenis büszke vagyok.

18L

2017. márc. 9. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!