Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ilyen sok biszex van?
Vagyunk, jópáran :)
Mi a csoport neve? esetleg priviben is megírhatod...
Az emberek többsége biszex, csak nem merik bevallani maguknak se és eddig a társadalom lehetőséget sem adott rá, hogy felvállalják (kivéve görögöknél, rómaiaknál).
Sok biszex valójában meleg, de könnyebb biszexnek mondaniuk magukat, mert azt a környezetük jobban tolerálja. Egyik barátnőm is leszbi, de kénytelen biszexnek vallani magát.
Megvan azokról a véleményem, akik divatból mondják magukat binek. Ez nem trendi. Én örülnék a helyükben, ha hetero lennék... de nem vagyok az.
Nekem 5 közeli lányismerősöm/barátnőm biszex, annál is több leszbiről tudok és a többségükről elmondható, hogy azért "mások", mert boldogtalanok voltak a fiúkkal. Nagyon megváltoztak a mai pasik, ezért arányaiban egyre több lány kezd a saját neme iránt (is) vonzódni, mert a pasikkal nem tudnak mit kezdeni.
Biszexként annyiban érzem magam különlegesnek, hogy nem hagyom, hogy a társadalom mondja meg nekem, milyen nemű emberrel legyek boldog. Ezt vállalni bátorság kell, amire igenis büszke vagyok.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!