Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A biszexek tenyleg csak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A biszexek tenyleg csak a szexet elvezik azonos nemu partnerevel?

Figyelt kérdés
A legtobb ember akivel beszeltem igy erez,beleertve en is(lany vagyok)es erdekelne,hogy ti kapcsolatot is el tudtok kepzelni?
2017. szept. 23. 10:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem minden biszex, van olyan is aki pont fordítva,.csak a vele egynemüvel tud hosszútávra tervezni és ellenkező neműekkel csak szex. Ahogy van olyan is aki azonos és ellenkező nemüvel is képes hosszú távra is tervezni. Az ilyesmi egyénfüggő.
2017. szept. 23. 11:33
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Dehogyis. Ezerféle biszex van.
2017. szept. 23. 12:39
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
Fiúkkal én konkrétan csak szexelek, párkapcsolatom lányokkal van és lánnyal is tervezek későbbre is. Fiúk nekem csak plusznak lesznek
2017. szept. 23. 13:28
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Azt se
2017. szept. 23. 14:06
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
#4 nyilván azokhoz szólt a kérdés akik igen.
2017. szept. 23. 15:29
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
20 éves biszex fiúként én is csak a szexet élvezem. Valamiért már a csók is túl sok nekem, pedig annál sokkal "melegebb" dolgokat szoktam csinálni...
2017. szept. 23. 22:58
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Ez teljesen partnerfüggő!
2017. szept. 24. 09:19
 8/12 anonim ***** válasza:
14%

Én egyszer szeretnék saját, közösen csinált gyerekeket és családot. Viszont ahogy néztem, akárhogy dugnám egy másik férfi fenekét és élveznék is akár bele, abból nem lenne gyerek.

Úgyhogy igen, én pl csak a szexet élvezem azonos neműekkel. Amúgy lehet csók, bújás, ölelés, simogatás, ezek beleférnek, meg a szenvedélyesség is.

De szerelmes csak nőkbe tudok lenni, ahogy kapcsolatot is elképzelni csak nővel tudok.

25/f, biszex

2017. szept. 24. 19:06
 9/12 anonim ***** válasza:
85%
Partnerkapcsolat, házasság, csak ellenkező neművel képzelhető el a számomra. Saját nemmel, csak szex, és más semmi.
2017. szept. 25. 00:34
 10/12 anonim ***** válasza:
88%

Emberfüggő, kicsi az esélye, hogy a szexnél többet is akar.

Főleg, ha családos, na akkor már annyi esélyed sincs.

Főképp a társadalmi normák miatt alakítanak ki kapcsolatot ellenkező nemmel.

2017. szept. 25. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!