Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexek! Ti tudtok különbséget tenni a két nem között, aszerint hogy melyikhez vonzódtok jobban?
És, ha igen melyikhez?
(Kort és nemet írjatok)
Fiúkhoz. Szerelemben eddig inkább a lányokhoz, de egy ideje fiúkhoz jobban. Szexuálisan meg pláne.
Priviket nem kérek. Csak tartós kapcsolatot keresek.
16F/bi
Nokhoz vonzodom jobban.
Lelkileg meg tudok szeretni egy ferfit, vonzonak is tudom latni, de lefekudni keptelen lennek veluk.
A nok viszont testileg-lelkileg egyarant megadjak mindazt, amire szuksegem van.
Engem mindkét nem tud ugyanúgy vonzani.
Számomra főleg a kisugárzás a fontos, a humor és a lélek, mindkét nemnél. Ha valakinek izgalmas, szexi kisugárzása van, jófej, vicces és ugyanakkor érzékeny, mélyérzésű is, akkor biztos, hogy felfigyelek rá. A külső is fontos, de a személyiség is, talán jobban, mint a külső. Szerettem bele már olyan srácba, aki külsőre nem volt csúnya, de helyesnek sem mondanám, mégis beleszerettem, mert olyan volt a személyisége, ami nekem bejött.
20/L
Sexuálisan főleg a srácok, míg érzelmileg a nők :) egyelőre....
17/f
Nálam ez változó, van amikor az egyik, van amikor a másik nemhez vonzódom jobban! Ez egy napon belül is változhat, de van amikor hetekig is elbillen a mérleg nyelve valamelyik irányba!
Most leginkább a fiatal fiúk mozgatják meg a fantáziámat!
38/BI/F/Budapest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!