Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy azért nincs barátnőm mert meleg vagyok? 23/F
Viktorious, te mitől vagy ennyire okos?
A fantázia az fantázia, nem több. El se hinnéd, hogy embereknek milyen beteg szexfantáziái lehetnek... a csoportszextől elkezdve a korbácsolós meg a még extrémebb szexig minden... és hányan tennék meg ezeket a valóságban is? Hát nem sokan! Ugyanez áll a meleg kérdésre is... gondolni sok mindenre lehet, de ha a valóságban nem tenné meg az ember, akkor fölösleges is ezzel foglalkozni.
Azt nem tudom, hogy hetero férfiak mennyit szoktak más férfiakról fantáziálni, gyanítom, hogy nem túl sokat, de ha ez elvétve mégis előfordulna, attól még nem lesznek melegek. Olyan is van ám a világon, hogy kíváncsiság...
Na, de nem én akarom megmondani a tutit. Te se tedd!
Kérdező! Ne félj attól, hogy meleggé válsz! A legjobb tanács, amit adhatok: ne agyalj ezen a témán! Fölösleges. Amit meg akarsz tenni, megteheted, amit meg nem akarsz megtenni, azt nem muszáj!
nem, nem vagy meleg, inkább csak nem akarsz kapcsolatban lenni, emiatt úgy alakítod a kapcsolatokat, hogy abból ne legyen semmi komoly.
Ha meleg vagy, akkor most is arra vágysz, hogy egy meztelen pasi feküdjön melletted. És erre vágysz?
"Minden meleg először nőkkel kezdi amíg rá nem jön hogy az nem az ő terepe mint most te."
Ezt az óriási nagy hülyeséget a kissujjadból szoptad ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!