Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet hogy azért nincs barátnő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy azért nincs barátnőm mert meleg vagyok? 23/F

Figyelt kérdés
Vonzódom a nőkhöz már sok lánnyal találkoztam, randiztam, le is feküdtünk, de kapcsolat nem alakult ki eggyel sem. Úgyérzem hogy én valamiért nem kellek a nőknek, pedig kinézetre teljesen rendben vagyok. De arra gondoltam hogy lehet hogy tudat alatt nem is vágyom nőkre. Valahogy nagyon izgat amikor férfiról fantáziálok. De nem akarok meleg lenni én normális életet akarok, családot, gyerekeket mint egy normális férfinak. De ha egyszerűen nem kellek a nőknek nem tudom mit tegyek..
2018. jan. 7. 22:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Biszexualitásról hallottatok már?
2018. jan. 7. 23:04
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

Viktorious, te mitől vagy ennyire okos?

A fantázia az fantázia, nem több. El se hinnéd, hogy embereknek milyen beteg szexfantáziái lehetnek... a csoportszextől elkezdve a korbácsolós meg a még extrémebb szexig minden... és hányan tennék meg ezeket a valóságban is? Hát nem sokan! Ugyanez áll a meleg kérdésre is... gondolni sok mindenre lehet, de ha a valóságban nem tenné meg az ember, akkor fölösleges is ezzel foglalkozni.

Azt nem tudom, hogy hetero férfiak mennyit szoktak más férfiakról fantáziálni, gyanítom, hogy nem túl sokat, de ha ez elvétve mégis előfordulna, attól még nem lesznek melegek. Olyan is van ám a világon, hogy kíváncsiság...

Na, de nem én akarom megmondani a tutit. Te se tedd!

Kérdező! Ne félj attól, hogy meleggé válsz! A legjobb tanács, amit adhatok: ne agyalj ezen a témán! Fölösleges. Amit meg akarsz tenni, megteheted, amit meg nem akarsz megtenni, azt nem muszáj!

2018. jan. 7. 23:40
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot! :)
2018. jan. 7. 23:44
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

nem, nem vagy meleg, inkább csak nem akarsz kapcsolatban lenni, emiatt úgy alakítod a kapcsolatokat, hogy abból ne legyen semmi komoly.

Ha meleg vagy, akkor most is arra vágysz, hogy egy meztelen pasi feküdjön melletted. És erre vágysz?

2018. jan. 8. 09:12
 15/21 A kérdező kommentje:
Hát nemigazán inkább egy meztelen lány feküdjön mellettem . :D Igazából max csak az izgatja a fantáziámat hogy leszopjak egy srácot de ez csak fantázia. És mást nem tudnék csinálni férfival pl csók, szex, fúj.
2018. jan. 8. 10:36
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem vagy meleg. De teljesen hetero sem mert korábban meg azt írtad hogy nagyon izgat ez a fantázia és időnként vonzódsz a férfiakhoz szexuálisan.
2018. jan. 8. 10:41
 17/21 A kérdező kommentje:
Lehet hogy ki kéne próbálnom ezt a fantáziámat és utána okosabb lennék..
2018. jan. 8. 10:53
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanez vagyok csak lányba, igaz én erősebben vonzódok a lányokhoz mint te a fiúkhoz, de bele is haltam volna ha nem próbálhatom ki.
2018. jan. 8. 10:59
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

"Minden meleg először nőkkel kezdi amíg rá nem jön hogy az nem az ő terepe mint most te."

Ezt az óriási nagy hülyeséget a kissujjadból szoptad ki?

2018. jan. 9. 03:06
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
A homoerotikus képzelgés még nem szexualitás, csak annak előszobája lehet. Valószínűleg még nem találkoztál olyan lánnyal, akibe tényleg szerelmes lettél volna, amikor az egész személyisége, jelenléte tölt el megelégedéssel, a vele folytatott hétköznapi tevékenységek. Úgy tűnik, hogy a konkrét szexuális aktus nálad csupán egy technikai feladat lebonyolítását jelenti és nem a párkapcsolat egyik eleme.
2018. jan. 9. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!