Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs egy srácnak sem helye budapesten?
Hihetetlen, hogy egy srácnak sincs budapesten helye, egymást szórakoztatni, mindenki hiteget, meg minden, de senkinek nincs helye. Oké, nekem sem, de attólmég szomorú a dolog... :(
24F
Én a Nyugatitól lakom gyalog 7-8 percre kétszobás albérletben és a lakótársam (egyetemista) minden héten hazautazik a szülővárosába. Olyan 2,5-3 napig csak enyém a lakás péntek délelőttől vasárnap estig. Tízből ha egy hétvége olyan, hogy itt marad. Vizsgaidőszakban meg sokszor nincs ott egész hetekig sem. Nyáron meg konkrétan néha feljön egy-egy hétre és hoz otthonról barátokat, de azt előre megbeszéljük már hetekkel korábban, de akkor meg ha akarom enyém a hely szinte végig teljesen.
Ezt most nem ismerkedés céljából írtam, csak hogy lásd, van akinek van üres helye.
23/F
5:
Ha van lakótársad, akinek nem akarod elmondani hogy fiúval szexelsz, azt is mondhatod hogy lány jön hozzád és ezért kéred hogy ne legyen otthon.
De még arról nem is beszélek, hogy egyszerűen csak amikor a másik dolgozik/suliban van, akkor hívsz át valakit. És még esetleg úgy is, hogy a lakótársadnak is mondod, hogy akkor majd átjön valaki, szóval ha véletlenül elmarad órája/előbb jön el a munkából, akkor se jöjjön haza véletlenül se.
Komolyan ezeket nem lehet megbeszélni? Nekem eddig csak ilyen, normális lakótársaim voltak, akikkel meglehetett.
8:
1. Srácokról volt szó, nem nős férfiakról. Persze sajnos sokszor találkozom ilyennel partnerkereső oldalon, hogy még 30 feletti férfiak (sőt akár 40 felettiek is) srácnak hívják magukat a leírásukban és beszélgetésben is, hogy ezzel tűnjenek fiatalnak. De ez inkább szánalmas.
2. Senki nem beszélt saját tulajdonú ingatlanról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!