Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti együtt tudnátok lenni/járnátok egy biszexuális lánnyal? 19/L
Persze és örülnék is neki, mint a férfiak nagy része. Potenciálisan lehetőséget ad olyan dolgokra amik izgalmasak.
Ha mellettem nem akarja kiélni a vágyait, azzal sincs semmi gondom, akkor ugyan olyan jó egy biszex mint egy heteró lány.
A barátnőm nem biszex de ha az lenne semmi bajom nem lenne vele.
Ellentétben imádja a szexet és nehezen bírja nélküle így gyakran adodik, hogy lefekszik, vagy kielégít orálisan más srácokat. Mégis együtt vagyunk és szeretem .
Ha lanyokal is észt tenne akkor se lenne semmi gondom vele
Együtt érzek. Nem tudom miért gondolja mindenki hogy a biszexségből következik a hűtlenség is, vagy hogy egy biszexnek folyamatosan szüksége van mindkét nemre. Tudom hogy van ilyen is de én pl pont nem vágyok egy szerelmi háromszögre, nálam a kapcsolat két ember.
Nekem is volt olyan pasim aki azt akarta volna hogy hozzak egy harmadik lányt. Ő kb abban az elképzelésben volt hogy csak azért vagyok biszex hogy ő dughasson egyszerre két csajt. Nem is tartott sokáig a kapcsolat. Kíváncsi vagyok mit szólt ahhoz hogy utána összejöttem egy lánnyal :D Ő is biszex és eszünk ágában nincs bevenni egy pasit harmadiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!