Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ti együtt tudnátok lenni/járná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti együtt tudnátok lenni/járnátok egy biszexuális lánnyal? 19/L

Figyelt kérdés
Mind a két nem válaszaira kiváncsi vagyok.

2018. jan. 5. 16:12
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
81%
Nekem hosszú távon is beleférne, hogy alkalmanként csajozik a barátnőm, amennyiben csak arról van szó, hogy kiéli a vágyait. Látod, van akinek ez normális.
2018. jan. 5. 23:54
 22/42 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy ezzel csak én vagyok-e így, vagy más biszexek is. De amikor együtt vagyok valakivel, akkor nem úgy nézek a szexuális életünkre, hogy hiányzik a másik nem. Inkább úgy mint heteroként (gondolom), vannak más emberek is akiket vonzónak találtok még akkor is ha éppen együtt vagytok valakivel.

Nem fogok "kalandozni" miközben kapcsolatom van azért, mert hiányzik a másik nem.

2018. jan. 6. 00:02
 23/42 anonim ***** válasza:
81%
Én sem azt mondtam, hogy mindenképpen elzavarnám csajozni a barátnőmet ha biszex lenne :) De el tudnám fogadni, ha néha kalandozna, és egy kicsit még izgatna is. Ha nem akar akkor meg azt fogadnám el.
2018. jan. 6. 00:06
 24/42 anonim ***** válasza:
92%
Persze. Nem ez számit.
2018. jan. 6. 08:22
 25/42 anonim ***** válasza:
91%

A kalandban mi lenne?

Csak fört?

Csók?

Vagy ki is nyalják egymást?

Én ha szeretek vkit és velevagyok akkor velevagyok ha tetszik is más akkor is. Persze azért van akinél lehet bőviteni az ágyat 3személyesre,de nem ez a jellemző.

Ilyen esetben ha nagyon csajozhatnékja támadna a barátnőmnek akkor a 3as nálam nyerő opcio.

2018. jan. 6. 08:27
 26/42 anonim ***** válasza:
87%
Bi pasi vagyok, és nagyon furcsa lenne, ha nem fogadnám el, hogy a párom is az. Ez persze nem jelentheti azt, hogy titokban saját nemünkkel szexelünk. Ha össze is jönne, hogy saját nemmel bármi is legyen, akkor az csak ha a másik is beleegyezik. A jó párkapcsolat alapja a hűség, a bizalom és az őszinteség.
2018. jan. 6. 08:45
 27/42 anonim ***** válasza:
93%
Már megtettem🤷 L/L
2018. jan. 6. 08:55
 28/42 anonim ***** válasza:
93%

Persze, ez nalam nem kizáró ok. A bizalmat ugyan úgy megadnam neki.

19/L

2018. jan. 6. 17:38
 29/42 anonim ***** válasza:
87%

Együtt tudnék lenni egy biszexuális lánnyal, mert ha velem van elvárom tőle, hogy csak velem legyen. Mert hát milyen kapcsolat az, ha elviseled, hogy a barátnőd miközben veled van lefekszik pasikkal is vagy lányokkal. Ha már velem van akkor csak velem, legyen azaz a hűségről beszélek és ha az megvan akkor egyáltalán nem zavarna, hogy biszex e vagy sem.

18/L/L

2018. jan. 6. 19:22
 30/42 anonim ***** válasza:
90%

Eddig csak hetero fiúkkal és leszbikus lányokkal jártam, nem zavart senkit.

Viszont nekem is volt olyan barátom aki azt mondta hogy lányokkal nyugodtan megcsalhatom. Engem viszont ez dühített. Eszem ágában sincs megcsalni akit szeretek. Szerintem nem fogta fel hogy a lányok nekem nem csak valami másodrendű dolog, valami kiegészítés, lányokba is ugyanúgy bele tudok szeretni, le is tudnám élni az életem egy lánnyal. Ja és a szexet sem élvezem kevésbé egy nővel.

2018. jan. 6. 19:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!