Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakran az amatőr biszexek/melegek általában miért amatőrrel szeretnék először kipróbálni?
Hűha! Amatőr, meg profi ebben a kategóriában? :)
Én kezdőként nálam idősebb, tapasztalt férfivel voltam együtt. Nagyon jó volt! Így utólag, nem biztos, hogy egy kezdővel is ugyanolyan jó lett volna.
Nekem elsőre sikerült egy nálamnál sokkal idősebb pasival találkoznom és bár először ódzkodtam tőle, később hálát adtam érte, mert nagyon megtanított sok olyan dologra, amiért manapság nincs szex-problémám, - magyarul megtanított sze-ret-kez-ni! Ezt a stílust alkalmazom csajoknál, srácoknál és komolyan, és szinte minden partnerem vissza-vissza jár, mert (ők mondják) egészen más egy érett, jó szerető, mint egy tapasztalatlan partner!
Ha jót akarsz magadnak, próbálj olyan - náladnál jóval tapasztaltabb partnert találni, aki finoman, lassan, segítőleg bevezet a szeretkezés "művészetébe", hidd el, egy életre jobbak lesznek a kapcsolataid, mert tudsz bánni magaddal és a pároddal egyaránt akár hosszú, élvezetes menetekben... Sajnos, mindenkitől ezt hallom vissza, hogy ma mennyire lesilányodik az egyik legszebb dolog, amit adhatnátok egymásnak... Hiszem, hogy a szeretkezést is tanítani kellene - ami ott kezdődik, hogy szeresd magad és nem csak "kiverni", hanem azt is a legkéjesebben csinálni...! Na de ezt is mutatni, tanulni kéne...! Normális, magára is adó "tanítótól" - ahogyan régen az apa elvitte a fiát a Qvanénihez "tanulni", vagy a görögöknél a pl. asztalosmesterhez küldték a gyereket 1-2 évig tanoncnak, de ő vele is hált és a mesterségen kívül a jó, minőségi szexet is megtanulták, s mire a tanoncból felszabadult mester lett, addigra jó szerető is vált belőle - mindkét nem örömére! Úgyhogy fiatalok, ne féljetek egy-egy idősebb pasihoz járni "minőségi szeretkezést" tanulni...!
Mert jobban szeretek(szeretnék) olyan partnert, akinek ez ugyanannyit jelent, mint nekem, és nem csak egy strigula leszek neki a szűztelenített pasik listájában.
Meg aztán az is jobban esne, ha nem csak egy mechanikusan betanult mozdulatsorból állna a szex, hanem tényleg benne lenne szíve-lelke. Nem a "tapasztalattól" lesz valakivel jó vagy rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!