Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavarna ha egy lány 25éves koráig csak lányokkal volt kapcsolata, de szeretné kipróbálni férfival is? Akadály lenne ez nállatok?
Figyelt kérdés
2017. dec. 13. 11:38
1/19 anonim válasza:
Zavarna, nekem csak hetero nő kell.
2/19 anonim válasza:
Kipróbáláshoz miért kell bemutatni az egész előéletedet?!
*nálatok
3/19 anonim válasza:
Miért lenne ez akadály bárkinek is? Amíg nem egy felcsatolhatóssal közelít baj nem lehet :D
4/19 anonim válasza:
Ha szexről lenne szó, akkor biztosan nem zavarna. Amúgy meg mindig ott lebegne párkapcsolatnál a szemem előtt, hogy majd elhagy egyszer egy csajért, vagy megcsal.
5/19 anonim válasza:
Attól függ miről van szó. Egyéjszakás vagy komolyabb kapcsolat? Szerintem egyéjszakásnál még csak nem is kell kiderülnie.
Ha a lány vonzódik a férfiakhoz is, azaz biszex, akkor szerintem nincs gond, lehet belőle egy jó, kellemes és élvezetes kapcsolat.
Gond akkor lehet, ha az a bizonyos lány csak ki akar próbálni valamit, a férfi viszont többet szeretne.
7/19 anonim válasza:
ha kicsapongás, csak szex játék, akkor még izgatna is a dolog, ha komoly kapcsolat, akkor azért nem tetszene, persze ha már komoly kapcsolattá fajult, akkor van jövője is.
8/19 anonim válasza:
Nem zavarna, biztosan nem lenne akadály. 😃 F.
10/19 anonim válasza:
Hetero lányra éhezem, nem biszexre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!