Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavarna ha egy lány 25éves koráig csak lányokkal volt kapcsolata, de szeretné kipróbálni férfival is? Akadály lenne ez nállatok?
Figyelt kérdés
2017. dec. 13. 11:38
11/19 anonim válasza:
Ki akarod próbálni férfival? Mármint a szexet, vagy a párkapcsolatot..? :P
12/19 anonim válasza:
Hangosan szinte vinnyogó hangon és fullra leborotválva kellene vkivel dugni?
Kösz,inkább kihagynám!
13/19 anonim válasza:
Nekem nem lenne baj, inkább örülnék is neki, hogy megmutathatom neki amire kíváncsi. Az sem zavarna ha közben össze járna lányokkal, ha épp kapcsolatban lennénk.
14/19 anonim válasza:
Valószínű nem, de akkor én is ki akarnék előbb próbálni valami érdekes dolgot azzal a lánnyal.
16/19 anonim válasza:
Soha nem érdekelt hogy a partnerem én előttem kikkel miket csinált
17/19 anonim válasza:
Hány éves most és mit akar kipróbálni?
Csak egy alkalommal próbálná ki, vagy "áttérni a helyes útra"?
18/19 anonim válasza:
Engem nem zavarna. A múltad a Tied, nekem semmi közöm hozzá. Ha elmondod, jó, ha nem, akkor is jó.
19/19 anonim válasza:
Nemhogy nem zavarna, hanem még jobban felizgatna. Jó, mondjuk én is biszex vagyok... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!