Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van lány, aki izgalmasnak tartaná, ha egy átlagos hetero srácból biszex vagy crossdresser srácot tudna csinálni?
Az első barátnőm, még gimi alatt, mániája volt h kisminkeljen, körömlakk meg ilyesmi. Egyszer felvettem magassarkút meg női ruhát a kedvéért, de ennyi volt, sajnos akkor még nem mertem mutatni h ez a téma engem is izgat. De ő pl. kifejezetten erőltette a dolgot szóval nem minden lányt hagy hidegen a téma.
A biszex téma már neccesebb. Régi vágyam volt a forced bi, de dominához sokáig nem akartam elmenni (nem is tudom miért). Prostihoz jártam néha, és egyszer megkérdeztem h milyen érzés amikor keményen sz .patják. Akkor mondta h kipróbálhatom ha van kedvem :D Persze egyből felizgultam, úgy előkerült egy felcsatolható, és egy kicsit sz . patott...
Aztán végülis tavaly jutottam el életemben először dominához amivel tény h kár volt ennyit várni, mert bizony ebben a témában ők a legjobbak. Nemcsak beöltöztet, de megtanít nőként viselkedni, sz . pni, és lehetőségem volt már hús-vér forced bi sessiont is átélni.
De hidd el amíg lightos crossdress addig még OK, de a forced bi már keményebb és minden ilyen után baromi hülyén érzem magam, szégyellem magam és tök rossz érzés. Azt kívánom bárcsak ne lennék ilyen.
Jobb h nem egy barátnő előtt csinálom mert nem tudnék a szemébe nézni.
Végülis még mindig nem lehet hetero srácból biszexet csinálni.
Hetero= csak és kizárólag az ellenkező nemhez vonzódik minden formában és nem akar biszex lenni, hetero akar lenni.
Nem tudom világosabban elmagyarázni.
azért ez nem ilyen egyszerű. heteró srácnak is lehet fiúval ez-az. pl. amikor bnégyesezünk, megesik h a sráccal is egymásnak verjük, esetleg orál, más nyilván nem, de szal ez belefér heteró srácoknál is.
ne add fel, találsz ilyet! csak ne a kis szüzikékre hallgass, vannak vagányabb srácok is!
"de szal ez belefér heteró srácoknál is"
Azok akkor heterók, amikor a pápa kislány.
Én személy szerint ezt a crossdresser dolgot még ijesztőnek is találom.
De hajrá, lehet van olyan csaj, akinek ez tetszik!
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!