Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pokocska990816 kérdése:
Kinek milyen élménye volt édeshármasban?
Figyelt kérdés
Ha esetleg ugy érzed priváltban is ki fejtheted nagyon érdekelne2017. dec. 30. 19:30
1/8 anonim válasza:
voltam egy csaj két pasi felállásba,az élmény -semmi extra ,voltam három pasi,az izgi volt,az ujdonság jó hatása volt
2/8 anonim válasza:
3szor voltam 2 csaj 1 pasi felállásban mint férfi.
a leghosszabb ilyen kb 2 hónapig tartott mert mindig besértődés lett belőle.
az egyik csaj úgyis jobban tetszik,vagy jobban csinálja.
és akkor szépen lassan az egyik besértődik mert vele kevesebbet van törődve,vagy azért,mert ő a palijának érez már és akkor minek kell oda a barátnője is.
hetero lányok voltak mindig,egymással nem témáztak sose.
3/8 anonim válasza:
jah látom hogy biszex téma..akkor viszont tárgytalan a válaszom 2es voltam.
4/8 anonim válasza:
Többször voltam 2f+1n felállásban, ahol mindenki mindenkivel mindent. Nagyon jó volt, kár, hogy vége szakadt.
5/8 anonim válasza:
többször voltam 2 f 1 csaj felállásban
A pasinak nagyon bejöttem mert külön is csináltuk
6/8 anonim válasza:
Férfiként vegyes érzéseim vannak a hármasról. A barátnőmhöz társult még egy csaj, és így voltunk együtt. Látványnak meg érzésnek nekem nagyon bejött, de az elsőnél még össze-vissza forogtunk. Azért volt pár megjegyzés, hogy miért ilyen meg olyan szemmel néztem a külsős csajt? Utána meg az volt a gond, hogy túltolja a barátnőmnek az orális szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!