Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Más leszbikus nők sem fogadják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más leszbikus nők sem fogadják el, hogy én szeretem az anált is?

Figyelt kérdés
Nő vagyok pár hónapja van párkapcsolatom egy nővel. Biszex vagyok. Szeretem az anális ujjazást például de a párom elzárkózik tőle, sőt csúnya stílusban leteremtett azért mert erre vágyok. Ő leszbikus egyébként. Én soha nem álltam így hozzá megértem hogy ő pl. az ujjazást sem szereti ha neki csinálják. Nem illünk össze vagy miért ilyen?
2017. dec. 28. 11:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem ezt a leteremtés dolgot. Az ember nem tehet arról, hogy milyen vágyai van, max kontrollálni tudja. Nekem is volt már olyan, hogy nem egyeztek a vágyaink a partneremmel, de nem becsméreltük egymást, megtaláltuk a közös pontokat, s azokat csináltuk. Ennyi.
2017. dec. 28. 11:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nektek kéne tudni megbeszélni.
2017. dec. 28. 14:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

minden más behatólástól irtozik,vagy csak az análtól?

mert vannak olyan leszbik akik a behatólás minden formáját utálják, túl heterósnak tartják. és akik műveli az nem "igazi" leszbi...ami neked nem igazán róhatófel.

2018. jan. 3. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!