Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti kipróbálnátok, milyen a szex egy felcsatolhatóssal? Ha igen mi a vonzó benne számotokra?
Figyelt kérdés
amikor ti dugtok műpénisszel, akár lányt akár pasit2017. dec. 3. 10:24
1/11 anonim válasza:
Csak lánnyal próbálnám ki - izgató a behatolás tudata.
2/11 anonim válasza:
Izgi csinalni. Ferfiként sexelni. Szeretekbígy dugni, meg ha lanyok engem dugnak így. Akkor meg van választas a méretekben 😋 23L
3/11 anonim válasza:
Bocsi, nem lány vagyok de biszex. Sajnos lány csak egyszer dugott meg felcsatolhatóssal és jobb volt mintha fiú csinálta volna. Sajnos azóta csak emlékem maradt róla:(
4/11 anonim válasza:
Nekem is izgi csinálni! Csibáltam már pasinak, csajnak is. Pasit izgisebb igy dugni. Mint egy férfi, és alattam a kiszolgáltatott nő!
6/11 anonim válasza:
A csajomnak ez a vágya hogy ilyen csajt vagy pasit találjon ;) s az is fontos hogy bisex legyen ;)
7/11 anonim válasza:
Lány vagyok, és úgy próbálnám ki, hogy egy másik lányon van felcsatolva.
8/11 anonim válasza:
Szívesen megdugnék igy egy pasit. Izgat a tudat hogy ennyire átengedje magát nekem.
9/11 lay_mana válasza:
Azon gondolkodom, hogy mekkora az esélye annak, hogy találok egy ilyen lányt... inkább lottózok tovább! 35/f
10/11 anonim válasza:
Kipróbálnám, mert élvezném, hogy teljesen én irányítok. Majd egyszer eljön az ideje... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!