Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nem értem, hogy most akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem, hogy most akkor mit akar. Ti mit gondoltok erről? Bővebben lent. 👇 21/L

Figyelt kérdés
Biszex lány vagyok. Már 12-13 évesen megnéztem a lányokat is ugyanúgy, mint a fiúkat. Igazán akkor tudatosult bennem, hogy biszex vagyok, amikor 16-17 évesen beleszerettem a legjobb barátnőmbe. Sajnos ez nagy hiba volt, mert ő hetero. Kb 2-3 évig nagyon szerelmes voltam belé, sokat szenvedtem a viszonzatlan szerelem miatt. Nehezen fogadtam tettem magam túl rajta. Szerencsére barátok maradtunk, de az érzéseim elmúltak. Már nem érzem, hogy szerelmes lennék belé vagy hogy vonzódnék hozzá. Örülök neki, hogy a történtek ellenére megmaradt a barátságunk. Tudja, hogy vonzódtam hozzá és azt is, hogy biszex vagyok. Azóta már tetszettek más lányok is, most van egy lány, aki különösen érdekel. Azonban a régi barátnőm néha kétértelmű dolgokat mond nekem, máskor meg egyenesen fujjong ha a leszbikus szexről van szó. Mikor szerelmes voltam belé akkor is mindig ezzel zavart össze, hogy ha hülyeskédtünk, akkor tett nekem szexuális célzásokat, viszont ha komolyra fordul a szó, akkor azt mondja, hogy ő hetero és őt nem vonzzák a lányok. Ti mit gondoltok miért viselkedik így?

2017. dec. 25. 18:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
mármint *ilyen tartalmú dologgal viccelni,aminek semmi valóság alapja nincs
2017. dec. 26. 05:47
 12/14 anonim ***** válasza:
92%
Az emberek többsége -nemtől függetlenül- szeret szexuális tartalmú poénokkal viccelôdni. Sokan még akkor is, amikor tudják, hogy a másik fél számára ne közömbösek, őket viszont nem érdekli úgy, mert izgalmasnak találják a helyzetet és nem gondolnak bele annak súlyába. De létezhet egy olyan verzió is, hogy tudat alatt kipróbálná lánnyal, csak elfojtja magában.
2017. dec. 26. 07:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd lehet, hogy csa mondja, hogy ő hetero, de tudat alatt benne van, hogy kipróbálna ezt, azt, de ezt még magának se meri bevallani. Ahogy az #1 írta, egy csajos, piás estén, esetleg videózás közben lehet, hogy fel tudnád szabadítani benne a merszet.
2017. dec. 26. 08:25
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Minden viccnek a fele komoly. :D

Egyébként biztos eljátszott már a gondolattal - de nyilván mint annyian ő is abban nőtt fel, hogy ez "nem normális" ezért mindig elveti magában ezt a lehetőséget.

2017. dec. 27. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!