Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdő biszexek, ti mit gondoltok arról, ha valaki csak gumiban akar orálozni?
Én benne lennék. :)
Ha esetleg valaki Sopron-Fertőd, esetleg Szombathely környékéről még így van ezzel, akkor írhat. :)
Én szeretek "furulyázni", de csak a természetes állapotában lévő "hangszerrel" :)
Ha valaki gumiban szeretné, akkor nem "koptatom" a térdemet.
Én biztos nem adnám senki szájába a farkam humi nélkül.
Másét meg végképp nem venném be.
azért vannak még nagyon prűd emberek. én pl el se tudom képzelni, hogy juthat eszébe vkinek az orál gumiban ... elvégre az ízét is élvezzük, na meg most egy arab gumit akarsz szopogatni? ahhoz nem kell fiú, azt bármikor otthon is megteheted.
aki meg azzal jön h higiénia és stb, jaj azt hittem, azért azon már túl vagyunk h egy alap higiénája van az igényesebb rétegnek, és ott ez meg nem kérdés (mással meg úgyse állsz le, nem?). és ez azért látszik nagyon vkin, nem kell szexig eljutni, ez kb ránézésre megállapítható.
"aki meg azzal jön h higiénia és stb, jaj azt hittem, azért azon már túl vagyunk h egy alap higiénája van az igényesebb rétegnek, és ott ez meg nem kérdés"
Sajnos az alap higiénia nem véd meg a nemi betegségektől.
Elég szomorú, hogy manapság ciki, meg prűdség, ha valaki felelősségteljesen él nemi életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!