Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi hetero kategóriába bele tartozik az ha benne lennék egy közös recskázásban?
Szerintem tök érvényes fogalom a kíváncsi heteró, és a közös recskázás is beletartozik.
Persze a kíváncsi heteró azt jelenti, hogy enyhén / nagyon enyhén bi, legalább a fantázia szintjén.
Vagy azt, hogy fel akarja fedezni, hogy mennyi bi fogékonyság van benne.
És ez tök oké, semmi gond nincs ezzel.
Az ember amúgy is kíváncsi természetű.
Ráadásul evolúciósan tök indokolt, hogy egyszerre pörögjenek szexuálisan akár a hímneműek, akár a nőneműek. (A szaporodási vetélkedés miatt.)
Tehát ebben a kibővített értelemben kb. a fejlett állatok nagy része, és az ember is biszexuálisan fogékony lény.
Meleg vagyok.
De még eszembe se jutna, hogy milyen lehet közös maszti csajjal.
De ha mégis megtörténne, akkor hogy nevezném magam?
Kiváncsi hetero? kiváncsi biszex? vagy kiváncsi meleg?
Ha érdekel a whiskys "munkája" és "kipróbálnád", akkor te egy kíváncsi betörő vagy: Mondd csak el a rendőrségen, bíróságon, én is "kíváncsi" lennék rá, mit mondanának...:)
Ezzel együtt, én is szívesen kipróbálnék sok mindent fiúkkal, gondolatban meg is van... csak nincs hozzá megfelelő partner. Aztán ha bejönne, BOLDOG BÍ lennék! Addig csak jóképű srác, pasi farkára ácsingozó BI-jelőlt...:) (Pedig pesten lakom, lakásom van, elváltam, nem vok bányarém, farkam is rendben - csak valahogy nem jön az alkalom...:) )
25/fiú/Bp/bi
Engem igazából nem izgat túlzottan a kategória.
Az viszont izgi, ha valaki kíváncsi. :)
Kezdőként szívesen felfedezgetek bárkivel, aki szimpatikus, fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!