Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi hetero kategóriába bele tartozik az ha benne lennék egy közös recskázásban?
Figyelt kérdés
2017. dec. 23. 19:58
1/18 anonim válasza:
Nem létezik olyan hogy kíváncsi hetero. Azok nyugtatják magukat ezzel akik nem ismerik el higy biszexek. Ha hetero lennél, eszedbe se jutna pasival semmi.
3/18 anonim válasza:
Most magadat próbálod megnyugtatni? :) Felesleges. Buksz a farkakra (is), ennyi.
4/18 anonim válasza:
Bele tartozik.Szerintem attól még nem meleg,de nem is bi valaki hogy ezt kipróbálná.Én is szeretem(illetve szeretném most csak) :)
5/18 anonim válasza:
Felejtsük már el ezt a "kíváncsi heterót",jó? Kezd baromi idegesítő lenni.
Ha egy férfi kíváncsi egy másik farkára,akkor az nem lehet heteró,mert akkor mit csinál a biszex?
Ez teljesen egyértelmű.
Ahogy előttem is írták,biszex vagy,nincs ebben semmi gáz.Az a ciki,hogy heterónak nevezed magad,mikor nem vagy az.Legalább magadnak valld be.
6/18 anonim válasza:
Dehogyisnem bi aki ezt kipróbálná. Az izgatja hogy egy másik pasi vele együtt verje a farkát. Miértvan erre szüksége ha heteró?Attól hogy nem vonzódik olyan mértékben a pasikhoz mint aki le is szopna valakit még ugyanúgy nem heteró. Kíváncsi heteró én vagyok mert baromira kíváncsi vagyok már arra a csajra, akit megismertem múlthéten. Egy pasi gondolatától meg hánynom kell őszintén szólva.
7/18 anonim válasza:
Nem tudom hova kéne kategorizálnod magad,szerintem sehova :) Mindenesetre velem kipróbálhatnád.
8/18 anonim válasza:
Én is így vagyok, kipróbálnám, nem tudom bejonne e 18f
9/18 anonim válasza:
José Luís Torrente kedveli ezt.
10/18 anonim válasza:
Én kipróbáltam de nem jött be. Sőt vissza gondolva undorító volf. Maradok a p.uncinál. Akkor én most mi vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!