Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy tudassam vele? (többi lent)
Figyelt kérdés
Az "exem" vagyis inkabb az "exdugipajtasom" és egyben a volt legjobb barátom szó nelkul tovabblepett egy lannyal, mar szinte nem is szolunk egymashoz pedig osztalytarsak vagyunk. Akivel tovabblepett, o is sz osztalytarsunk, vele szinten nem jar, de jobban felvallalja, mint engem anno. A lany felvallalja h biszex es az "exem" is tudja, de nemreg kiderult, hogy allitolag kavar egy lannyal is az "exem" mellett. Az "exem" ezt nyilvan nem tudja es szerintem mindenkepp meg kell tudnia. Hogy tudassam vele? (legyszi ne mondjatok, hogy ne avatkozzak bele, mert ezzel nem csak magamnak, hanem neki is jot akarok)
A kérdés az, miért avatkozol olyanok életébe erővel, akik nem akarják ezt? Hiszen már nem a tied semmilyen téren.
2017. dec. 22. 20:08
3/9 anonim válasza:
Azért könnyebb lenne ha elmondanád hogy te meg az exed milyen neműek vagytok.
Mert nem vagyok benne biztos de én úgy értelmeztem hogy te lány vagy, az exed meg fiú. Ebben az esetben nem biztos hogy az exed nem tud a lányról, a fiúk körében gyakori hogy nem veszik megcsalásnak ha a biszex barátnőjük lányokkal is kavar. Nem egy ilyet ismerek. Számodra hogy derült ki egyébként?
Meg azt mondtad hogy vele sincsen együtt az exed. Nem lehet hogy csak nem vagy még túl rajta és nagyon nem tetszik hogy ő továbblépett?
De -annak ellenére hogy szerintem tényleg nem kellenne beleavatkoznod. ha mindenáron tudatni akarod az exeddel a dolgot, egyszerűen csak állj elé és mond el mit hallottál. Ennyi amit tehetsz, a többi már tényleg nem a te dolgod majd eldönti az exed.
2017. dec. 22. 20:17
4/9 anonim válasza:
valoszinuleg mar reg 3asoznak vki massal.... teged meg le szarnak, ne legy szanalmas
2017. dec. 25. 14:48
5/9 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem irni h mindharman 14 eves (szuzek) vagyunk, en lany az exem fiu az uj csaja csajarol pedig nem tudok sokat, de szerintem o se harmasozna vagy ilyesmi
2018. jan. 4. 18:32
6/9 anonim válasza:
Ha szüzek vagytok akkor mit értesz "dugipajtás" alatt?
2018. jan. 4. 18:44
7/9 anonim válasza:
na szép 14 évesen "dugipajtás" de mégis hogy ha szüzek vagytok? :D amúgy simán mondd el neki
2018. jan. 4. 18:53
8/9 A kérdező kommentje:
Azert irtam idézőjelben, mert nem fekudtunk le, de baratsag extrakkalnak hivtuk, mert nem akart jarni velem mert tul jo baratok voltunk es osztalytarsak vagyunk. A baratsag extrakkal alatt azt ertettuk h tapiztuk egymast egesz oran smaroltunk mindig egyutt voltunk, tobb, mint baratsag, de nem járás.
2018. jan. 4. 20:19
9/9 anonim válasza:
Semmi baj csak leközelebb ezt tisztázd ha kiírsz egy ilyen jellegű kérdést mert mi nem pont ezt értjük dugipajtás alatt, és idődebbekre is gondoltunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!