Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Csak velem van így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak velem van így?

Figyelt kérdés
az van hogy eddig egyszer voltam csak pasival én voltam az aktív mert elég nagy a cerkám és ő is így akarta de mindig is nagyon izgatott ha engem is dugn@nak pl... vannak még rajtam kívül olyanok akik mindkettőre vágynak ? (Meg inkább a lányok felé vonzódom....)

2017. nov. 28. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Vannak rajtad kívül is olyanok. Ez a biszexualitás. 😁
2017. nov. 28. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
12%
# 1 Bocsi de ezt benézted,mert elírtad!! Akire a kérdező utal az uni,vagy is uniszex akit mind a 2 oldal vonz. Az is ha dug,az is ha őt dugják.
2017. nov. 28. 21:42
 3/5 anonim ***** válasza:
98%

Kedves #2-es! Ez igaz, de attól még biszexuális, hiszen azt írta, inkabb a lányokhoz vonzódik, férfiakkal a szex izgatja - az mindegy, milyen "szereposztásban".

Létezik heterszexuális, biszexuális, homoszexuális, de olyan nincs, hogy "uniszexualitás". 😁

2017. nov. 28. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:
95%
Alex arra gondolt, hogy uni (univerzális) felállásban, vagyis passzívként és aktívként is szeret lenni, gondolom. De uniszexualitás tényleg nincsen. Hanem vannak meleg unik és biszex unik is.
2017. nov. 29. 23:44
 5/5 anonim ***** válasza:
94%

Naaagy cerka? Wow!

Csak csajjal voltam, egyelore csak ismerkedes, hoki, dorzsoles erdekel. Ha ugy alakul akkor a passziv.

Viszont ha tetszik, akkor lehet en is aktivkodnek:)

25f

2017. nov. 30. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!