Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dugom egy kolis társam, erre most besértődött, hogy másokkal is szeretnék lenni? WTF? (biszex kérdés, srác-srác)
Most melegnek tartja magát, 22 éves, de 18-19 éves koráig voltak csajai, volt már a farka puncikban. Biszex vagyok, srácokkal dugásban csak aktív, de a kölcsönös szopást is szeretem. Májusban "jöttünk össze", akkor kb 2 hónapot, aztán a nyárra mindketten haza mentünk és megszakadt minden, de most folytattuk szeptembertől. Neki a szobatársa hazamegy minden hétvégén, ő meg csak havonta egyszer, úgyhogy sokszor együtt vagyunk péntektől vasárnapig. Már most óvszer nélkül is kezdtük csinálni. Mondtam neki a dolgokat az elején is, én sráccal nem tudok kapcsolatot elképzelni, vagy szerelmes lenni. Most randizok egy csajjal (három randi volt) és már csókolóztunk, ő meg besértődött mint valami kislány, amikor ezt említettem. Mintha szerelmesek lennék, vagy egy párt alkotnánk, miközben rohadtul nem ez a helyzet... Jó vele a szex, meg emberileg is rendben (volt eddig), de rohadt régen tisztáztuk a dolgokat, ő meg nem tudom mit gondolt.
Talán ez a számból kicsit hülyén hangzik, de már eléggé bzisnak érzem ezt az egészet, nagyon fura.
23/F, bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!