Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Dugom egy kolis társam, erre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dugom egy kolis társam, erre most besértődött, hogy másokkal is szeretnék lenni? WTF? (biszex kérdés, srác-srác)

Figyelt kérdés

Most melegnek tartja magát, 22 éves, de 18-19 éves koráig voltak csajai, volt már a farka puncikban. Biszex vagyok, srácokkal dugásban csak aktív, de a kölcsönös szopást is szeretem. Májusban "jöttünk össze", akkor kb 2 hónapot, aztán a nyárra mindketten haza mentünk és megszakadt minden, de most folytattuk szeptembertől. Neki a szobatársa hazamegy minden hétvégén, ő meg csak havonta egyszer, úgyhogy sokszor együtt vagyunk péntektől vasárnapig. Már most óvszer nélkül is kezdtük csinálni. Mondtam neki a dolgokat az elején is, én sráccal nem tudok kapcsolatot elképzelni, vagy szerelmes lenni. Most randizok egy csajjal (három randi volt) és már csókolóztunk, ő meg besértődött mint valami kislány, amikor ezt említettem. Mintha szerelmesek lennék, vagy egy párt alkotnánk, miközben rohadtul nem ez a helyzet... Jó vele a szex, meg emberileg is rendben (volt eddig), de rohadt régen tisztáztuk a dolgokat, ő meg nem tudom mit gondolt.

Talán ez a számból kicsit hülyén hangzik, de már eléggé bzisnak érzem ezt az egészet, nagyon fura.

23/F, bi

2017. nov. 22. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Nem vagy a magántulajdona.
2017. nov. 22. 17:35
 2/7 anonim ***** válasza:
29%
Fiu segget dugod, hat bzis is vagy fiam.
2017. nov. 22. 20:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy értelmes választ is kapj, alapvetően mindegy, hogy most ki milyen nemű. Nektek szexkapcsolatotok van szerinted, ő meg már vagy többet is érez vagy féltékeny, hogy ha te összejössz a csajjal, szexpartner nélkül marad. Tisztázd vele, hogy mi van, próbálj azért az érzéseire tekintettel lenni.
2017. nov. 22. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az érzéseit senki sem tudja kontrollálni, hiába van bármi megbeszélve előre.
2017. nov. 22. 20:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy ő többet érez irántad, és már nem csak sima szexkapcsolatnak tekinti, hanem annál többnek. Ezt mindenképpen minél hamarabb ismét tisztáznod kell vele, mert csak nagyobb baj lehet. Amennyiben valóban többet érez és szeretne, viszont tőled ezt sose kaphatja meg, abban az esetben jobban járnátok, ha véget vetnétek ennek a kapcsolatnak, mert ő mindenképpen sérülni fog lelkileg.
2017. nov. 22. 23:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nezd ő valószínüleg többet érez mint barátság. Nyílván valahol számítottál is erre, ezért beszélted meg vele jó előre a dolgokat. Szerintem el kéne döntened hogy melyiket választod. Ha vele való szexkapcsolatot akkor ne erőltesd a lányt. Ha pedig a csajt akkor inkább ne szexelj többet a sráccal.
2017. nov. 23. 09:22
 7/7 anonim ***** válasza:
42%
Inkább ne nagyon dugd ezek után.
2017. nov. 24. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!