Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az elítélendő ha egy lány 5 év párkapcsolat után jön rá hogy a fiukat is szeri es a lanyokat is?
Figyelt kérdés
2017. okt. 30. 18:33
1/9 anonim válasza:
Nem. Az, hogy az ember mikor döbben rá, hogy meleg, vay esetleg biszex, nem függ attól, mióta élsz párkapcsolatban. van aki a fél életét leéli, család, gyerekek, aztán rádöbben, hogy meleg. Akkor ez van. Szerintem nem gáz.
3/9 anonim válasza:
De lehetőleg a lányokat csak szexuálisan szeresse, ne érzelmileg.
4/9 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj. Én is több éves hetero párkapcsolat közben jöttem rá, hogy a fiúkat is szeretem. Ezt esetleg a pároddal meg is beszélheted, hasznos lenne, vagy ha ő nem vevő erre, akkor vagy felejtsd el az ilyen irányú érdeklődésedet, vagy keress egy olyan srácot, aki tolerálja a biszexualitásodat.
5/9 anonim válasza:
Dehogy elítélendő nem csináltál semmi rosszat. :)
6/9 kovpet válasza:
Már maga a szó is furcsa. Elítélendő... Kötelező jelleggel? Ki által?
7/9 anonim válasza:
Ha nem akar szakítani emiatt, akkor mi az elítélendő?
8/9 A kérdező kommentje:
Érzelmileg nem szeretem a lányokat, csak szex téren nagyon oda vagyok értük.. A párom ezt elíteli. Nagyon
2017. okt. 31. 14:20
9/9 anonim válasza:
A 3. válaszoló vagyok. Na végül nekem volt igazam, a kérdező tényleg csak szexuálisan érdeklődik nőként a nők iránt. Jó volt engem lepontozni? Pontozzátok le ezt is majd.
---
Kérdező: Az egy jó dolog, ami neked van. Ajándék, ha úgy tetszik. Hidd el, hogy a férfiak 90%-a örülne, ha ilyen tulajdonsággal rendelkező barátnője lenne, mint amilyen te is vagy. A barátoddal nincs valami rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!