Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Soha nem lesz családom....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem lesz családom. Nagyon rosszul érint ez. Hogy tudnék megváltozni? Van egy fétisem ami miatt sosem lehet családom, hiába kívánok egy nőt. Mit tehetek? Ki lehet gyógyulni belőle? ÖSZINTÉN! 23f

Figyelt kérdés

a nők nagyon izgatnak, de erre senki nem vevő. felnőtt baba szindrómám van és pelenka fétisem. szeretem ha kisgyerekként bánnak velem és mindent ami ezzel jár. egy kisgyerek napi rutinja nekem kielégítő kikapcsolódás, a szó nem szexuális értelmében. Ezt le tudtam folytani eddig, de jott egy nálam kicsit idősebb pasi, aki teljesen hatalmába kerített. Egyszerüen kielégíti ezeket az igényeimet, rendszeresen, ha itthon vagyunk vagy hétvége van, akkor kisgyerekként vagyok kezelve, még utcán is titokban. Nos, nekem ez jólesik és boldog is vagyok, de amikor nincvs velem, kitisztul a fejem és rájövök arra higy ez így nem mehet tovább. Most leutazott Győrbe a szüleihez és most itt depizem emiatt. Nagyon szeretnék normális életet, családot és gyerekeket, de már nem tudom hogy vissza lehet e ezt fordítani? Eleve az a baj ha el is határozom hogy abbahagyom, jön ő és teljesen megváltozik egyik pillanatról a másikra a véleményem. Jólesik amit tesz velem. Viszont tudom amikor van időm agyalni ezen hogy ez nem helyes. A nők nagyon tetszettek eddig, ugyan annyira mint a férfiak, de mióta ez megy kb 2 éve, azóta nem is gondoltam rájuk. "Felnőtt" szex nagyon ritkán van, neki kielégítő az, ha gondoskodhat valakiről. neki erre van vágya.

23F

2017. okt. 28. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
csak hogy tisztán lássunk.Szex nincs is köztetek?orál,anál,akármi?csak annyi hogy tisztába tesz,bepuderezio a farkad és kész?
2017. okt. 28. 17:25
 2/5 A kérdező kommentje:
szerintem nem kíváncsiak az emberek a részletekre, de sokkal jobban szól ez a játékról, mesékről, sokott olvasni is nekem, úgy beszél és kezel mint egy kisgyereket, színezők, játékok magazinok minden ilyesmim van, és van egy halom mesecsatorna, meg ilyenek. pelenka csak ezek utén jön, kiegészítő. a baj az, hogy sok fetisisztávsal ellentétben, akik kiverik erre és végeztek is vele, számomra ez nem erről szól, nekem infantilizmusom van, teljesen visszaregresszálok a gyerekkori elmémbe.
2017. okt. 28. 17:31
 3/5 A kérdező kommentje:
havonta vagy kéthavonta egyszer szokott lenni normális szex, de azt is én kezdeményezem, mert nekem arra is igényem van, igaz nagyon kevésszer.
2017. okt. 28. 17:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem voltak ilyen fétiseim.

És biszex sem vagyok.

Ami tetszik, az a strap-on, és az anál (nővel!).

A második is elég húzós, az első meg nagyon meredek máár az embereknek.

Mégis inkább titokba tartom, míg nem találok olyan partnert akivel ez mehetne.

Én a férfiaktól undorodok, bárki mondjon bármit.

Szopni se akarok semmit :D

Nem tudom, hogy segít-e ez valamit, de mondjuk 2 évig szörnyen izgatott, és tényleg mindent megtettem volna, hogy megdugjon egy nő felcsatolhatóssal.

Aztán elmúlt - szerintem ez nem fétis, pont ezért.

Jó volt, még mindig akarom, de nincs egyáltalán az a ,,muszáj, és akarok és kell és MOST!" érzés, csak az a kellemes vágy.

Szerintem ez olyan mint a rossz szerelem. Az elején heves, aztán meg teljesen eltűnik. Bár remélem azért nálam ez sosm fog eltűnni.

20 éves vagyok amúgy.

2017. okt. 28. 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Minden rosszindulat nelkul kerdezem es mondom: nem ert valamilyen trauma gyerekkorodban? Nem erezted soha ugy, hogy tul gyorsan kellett felnonod?

Beszeltem mar 2 ilyen beallitottsagu emberrel, es az egyiknek azert volt igy, mert tortent valami traumatikus vele, es ezzel akart "visszamenni" a trauma elottre, a masiknak pedig effektive koran kellett felnonie, es ezzel az eletmoddal potolta a kiesett elmenyeket + dolgozta fel a megtortenteket. Mondjuk a logika is ezeket diktalna, mint lehetseges okokat.

Nem vagyok az a fajta ember, aki minden szir-szarra orvoshoz meg ilyenekhez kuld masokat, de ha tenyleg zavar es szeretnel normalis eletet, akkor adj egy eselyt pszichologusnak. Koznapi ember nem tud ezen segiteni, plusz ha nem tudod az okat, gyokereit, akkor segithet feltarni.

Hajra!

2017. okt. 28. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!