Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megkóstoljam a saját spermámat?
Nagyon izgat, hogy milyen lehet.
Nagyon sokszor az önkielígítés előtt elhatározom, hogy megkóstolom, de amikor eléveztem akkor meg már nem akarom.
Szerintetek megtegyem?
Lol, ha akarod
Egyszer én is megkóstoltam ,érdekelt
17/F
Tipp:
Mielőtt elmész hajolj előre a farkad pedig a szád fele és mikor elélvezel akkor talán jut a szádba is és akkor már nem tudsz bánkódni rajta hisz már benne van a szádban
8# Ja és még a hajadba is bele megy :) Sőt ha ügyes vagy és nyitvatartod a szemed még oda is LoL majd próbád ki magyarázni a szemészeten, hogyan került oda xD
(Nem biztos, hogy be kerülnél a szemészetre, de gondolom nem lehet jó ha a szemedbe megy sok ezer kicsi úszó sperma ami a szem folyadékodban úszik)
Én biszex vagyok, de kva undorítónak tartom a saját spermám megkóstolását. Soha nem is csináltam. Másét meg szívesen.
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!