Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valakinek osztálytárssal, iskolás haverral recska, cumi, sex?
Figyelt kérdés
2017. okt. 21. 09:43
42/76 anonim válasza:
Az osztalybol eddig csak 3 lannyal dugtam , pedig van meg beloluk :)
43/76 anonim válasza:
Sajnos nem volt, bár akkoriban még nem is igazán voltam tisztában azzal, hogy van ilyen hajlamom, de ha adott lett volna a lehetőség akkor éltem volna vele szerintem.
45/76 anonim válasza:
Nem kötelező a biszex kategóriában kalandoznod, ha utálod a melegeket, biszexeket.
48/76 anonim válasza:
Igen volt a torna óra előtt az osztálytársakkal recska.
az unokatesómmal közös maszti , Én tanitottam meg hogyan csinálja .
49/76 anonim válasza:
Először a kilencedikes osztálykiránduláson szopogatta el az egyik csajszli a farkam egy kis nyalakodásért cserébe. Vele volt viszonyom két évig...
50/76 anonim válasza:
Huhh, igen, nem is egy,
Kilencedikben tesi órákon kikérezkedtem az öltözői wc-be, de ahelyett a wc-be mentem, ahol kivertem egy osztálytársam képére, amit azelőtt csináltam róla boxerben, természetesen titokban. Ezt jópárszor megismételtem, de egy nap, mintha észrevett volna. Bementünk a terembe, én később szokásomhoz hűen kikérezkedtem és megkezdtem az akciót, majd ő követett engem. A vége az lett, hogy leszoptam őt. Öröm az ürömben, hogy kolis szobatársak lettünk következő évben, így folytatódott a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!