Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi csajok ti nyalni vagy cumizni szerettek jobban?
Figyelt kérdés
Írjátok hány évesek vagytok.2017. ápr. 14. 13:04
1/8 anonim válasza:
Bár nem vagyok biszexuális, nekem attól függ, épp milyen nemű az illető, akihez épp vonzódom.
2/8 A kérdező kommentje:
Szia ez tetszik :) cumizni milyen pózban szeretsz?? :) és ha téged nyalnak? Írj
2017. ápr. 14. 13:13
3/8 anonim válasza:
az 1 ső kiégetett
Én meg nem vagyok meleg amúgy csak a nők teljesen közömbösek számomra és kizárólag a férfiak érdekelnek kapcs szinten és szexuálisan is lol
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
#1: Szóval nem vagy biszexuális, hanem a homo- és heteroszexualitást váltogatod attól függően, hogy férfihoz vagy nőhöz vonzódsz-e?
Ok. Még jó, hogy nem vagy biszexuális. :D
6/8 anonim válasza:
en nem vagyok bi, csak voltam lannyal is ... es en cumizni ...
viszont csokolozni jobban szeretek lanyokkal
7/8 anonim válasza:
De pont ezt jelenti a biszexualitás
:D Ha valaki heteró akkor hidegen hagyja a saját neme.
8/8 anonim válasza:
Szopni izgatóbb, nyalni könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!