Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Voltatok már úgy (hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már úgy (hetero csajok) hogy kíváncsiságból kipróbáltátok milyen egy nővel?

Figyelt kérdés
Ha már eszembe jut ez, akkor nem vagyok full hetero?
2017. jan. 24. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én kipróbáltam, hogy milyen.

Nem tudom,hogy így minek számítok, de sosem járnék nővel.

2017. jan. 24. 19:28
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

csak azt nem tudom hol, milyen körülmények közt probálgatják ki a csajok egymással? kifogynak a pletykából pizsamapartin, elmennek egymáshoz sminkelni és annyira dicsérik a másikat hogy kölcsönösen begerjednek?

csakmert még egyéjszakázásnál is van némi nyumulás de a csajok nem fejtik ki mi az a kipróbálás...kb azt a látszatot keltik hogy hasunkra csapnak"na akkor leszbizzünk kicsit"

2017. jan. 24. 19:35
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

bizonyos szintig kipróbálnám, igen. pl. csók, enyhébb pettig még izgat, de orál csak úgy, hogy ő nyal ki engem, én kléptelen lennék ezt egy másik nőnek megtenni.

ettől még heteronak tartom magam, csak nyitottabb vagyok.

2017. jan. 24. 22:14
 4/6 anonim ***** válasza:
80%
Nekem van heteró barátnőm,és egyáltalán nem vonzódik lányokhoz,nem is akarna kipróbálni még egy csókot sem kipróbálás szintjén sem.Szóval lehet te nem vagy teljesen heteró kérdező,ha téged ez foglalkoztat.Bár ki tudja aztán mi lenne,ha valóban kipróbálnád.
2017. jan. 25. 11:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3 eves kapcsolatom van ferfival, de egyre jobban erdekelnek a nok is..

Kiprobalnam .. :)

21/N

2017. jan. 26. 15:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Eddig még csak csók volt, de lehet, hogy lesz több. Kíváncsiságból egyszer kipróbálnám, de egyébként nem tudnék együtt lenni kapcsolatban egy nővel.
2017. febr. 1. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!