Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jobbak az ágyban a nők?
Az expasimmal 6 hónapig voltunk együtt. A szex katasztrófa volt. Hiába mondtam el neki minden egyes alkalommal hogy a csiklómat izgassa, ne ujjazzon, mert azt nem élvezem. Nem fogta fel... Minden alkalommal eljátszotta, hogy kb. 10 másodpercig dörgölte a csiklómat aztán újból lejjebb ment a keze. Legalább ezerszer vittem vissza a kezét és mondtam el hogyan csinálja. Aztán csodálkozott és meg volt sértődve hogy nem tudtam rendesen felizgulni és vagy fájt a szex vagy már az előjátéknál elment a kedvem az egésztől...
Azóta van egy barátnőm, akinek mondani se kell, pontosan tudja mit élvezek, nála 5 perc alatt eltudok menni! Ráadásul ő szájjal is csinálja, amit az expasim meg se próbált, nem mintha mondtam volna, de a barátnőmnek se mondtam...
Miért jobbak a nők az ágyban? :)
Bírom már, egyből minden hapsi itt veri a mellkasát...
mikor összejöttem az első barátnőmmel és először voltam vele,-illetve lánnyal- egyszerűen fel sem tudtam fogni a különbséget, hogy hogy lehet ennyivel jobb egy lánnyal mint hapsival. gyengédebbek, máshogy érintenek, máshogy csókolnak meg, máshogy mozognak bennem, máshogy nyúlnak mindenemhez, egyszerűen minden, minden jobb egy lánnyal. nekem legalábbis. pasival ezt én is tapasztaltam.
úgyhogy lehet itt ágaskodni, de egyikben sem merül fel az, hogy esetleg nem jól csinál valamit, mindegyik azt hiszi,hogy tökéletesen jól adják a dolgot, látni az előző kommentekből. :D
szóval kérdező, jobbak vagyunk! ;)
Beismerem jobban érzem magam most az utolsó kommentelőtől! :D
Teljesen egyetértek vele. A férfiak hozzáállása is azt mutatja, hogy meg vannak győződve arról, hogy jók az ágyban, holott 50%-ig biztos hogy nem. Ha csak az én élményeimről beszélünk akkor 100%, ha a barátnőim történetei alapján mondom akkor meg 50%, mert sok nő nem meri kinyitni a száját, elmondani a pasinak hogy hé nem vagy jó az ágyban....inkább hazudnak, orgazmust játszanak. Egy nővel ezt már nehéz lenne kivitelezni, legalábbis az egyik exbarátnőm az első szexnél megpróbálta megjátszani, de akár kínos volt akár nem, én abbahagytam amit csináltam és mondtam neki hogy ezt ne, ezt hagyja abba, ha nem vagyok jó, beszéljük meg mit szeretne és hogyan. Utána már nem játszotta meg. Egy nő egy nő elött nem tudja megjátszani, egyből kiderül, vagy ha mégse, akkor legalább annyira vak az a nő aki elhiszi, mintha pasi lenne...:)
Igen a mi hibánk is de azért lássuk be, vannak pasik akiknek nem lehet megmondani az igazat...
Mert 1. Szorongani kezdenek és a megfelelési kényszer miatt még bénábbak lesznek
2. Minket hibáztatnak, biztos frigidek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!