Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jobbak az ágyban a nők?
Az expasimmal 6 hónapig voltunk együtt. A szex katasztrófa volt. Hiába mondtam el neki minden egyes alkalommal hogy a csiklómat izgassa, ne ujjazzon, mert azt nem élvezem. Nem fogta fel... Minden alkalommal eljátszotta, hogy kb. 10 másodpercig dörgölte a csiklómat aztán újból lejjebb ment a keze. Legalább ezerszer vittem vissza a kezét és mondtam el hogyan csinálja. Aztán csodálkozott és meg volt sértődve hogy nem tudtam rendesen felizgulni és vagy fájt a szex vagy már az előjátéknál elment a kedvem az egésztől...
Azóta van egy barátnőm, akinek mondani se kell, pontosan tudja mit élvezek, nála 5 perc alatt eltudok menni! Ráadásul ő szájjal is csinálja, amit az expasim meg se próbált, nem mintha mondtam volna, de a barátnőmnek se mondtam...
Miért jobbak a nők az ágyban? :)
A nők tudják saját tapasztalatbol hogy mekkora szerepe van a csiklonak :) A ferfiak nem tudják ezert se fektetnek egyesek elég időt a csiklo izgatasaval pedig kellene. Nagyon érzékeny.. :)
18L
Aha, egy pasi miatt egy konkrét nemet lehúztál. Nice try. Kifogtál egy balfácánt és most savazod a férfiakat...:)
Hidd el, van olyan férfi, aki a mostani csajodnál is jobban kikészítene.
Egyetlen pasi képvisel 3,500,000,000-ot?
No comment.
Jól nekem támadt és bevédte saját nemét itt minden pasi...:)
Ennyire béna tényleg csak ez a pasim volt, de az előzőeknél is az volt a tapasztalatom hogy egyszerűen fogalmuk nem volt hogyan működik egy nő, csak egy lyukat látnak, hogy oda valamit be kell dugni.
Az exem biszex volt. Sokat beszélgettünk erről a témáról. Szerinte van olyan lány aki figyelmes és adaadó, vele nagyon jól érezte magát, de volt olyan is aki önző és figyelmetlen vele pedig szarul.
Velem hatalmas orgazmusai voltak eszméletlen tüzes nő volt, de nem tudtam megadni neki azt amit egy nő adhat, csak azért mert férfi vagyok. Már önmagában az a tény is felizgatta hogy nővel lesz, meg nekem ugye nincs lyukam, hüvelyváladékom, nincs puha testem stb.
Szóval ez igy iylen formában igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!