Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinált már valaki olyat, hogy mindössze arra vágyott, hogy kikötözzék, és - mindegy melyik nemmel - orgazmusig juttassák?
Figyelt kérdés
Illetve, hogy maga az illető csinálja ugyanezt csak mással.
32f
2017. okt. 16. 23:24
1/8 anonim válasza:
Sajnálom de nem, idáig még nem jutottam
2/8 A kérdező kommentje:
De ezek szerint kipróbálnád?
2017. okt. 17. 04:43
4/8 anonim válasza:
Igen, volt olyan mikor párom csak kikötözött az ágyhoz és csúcsig izgatott egy vibrátorral. Jó esett :D
Fordítva sajnos nem volt, ő nem engedte.
5/8 A kérdező kommentje:
Jól hangzik :)
2017. okt. 17. 08:18
6/8 anonim válasza:
elviselném. kikötözve lenni és csak húzna, húzna, verné, szopná, dildóval dugná a popsim.
7/8 anonim válasza:
A kikötözős része nem tetszene, de az, hogy egy nő lefog felülről, és végig a számban tartja a nyelvét miközben más valaki (mindegy milyen nemű) leszop, na azt el bírnám viselni, sőt...
8/8 anonim válasza:
Aki biszex, az persze. :D még egy 3 - as ról is, hogy én vagyok kikötve és egy pasi meg egy lány kényeztetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!