Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen, úgymond előkészületeket tesztek akkor, ha a barátnőtök úgymond "spriccelve" jut el az orgazmusig? L/l
Én és a barátnőm is, így tudunk csak elmenni hüvelyesen, és az a helyzet, hogy egy idő után már fárasztó, hogy állandóan ki kell mosni az egész ágyneműt, úgy ahogy van.
Épp ezért kérdezném, hogy akik ilyen vagy hasonló cipőben járnak, ők milyen "óvintézkedéseket" tesznek azért, hogy ne legyen minden nedves?
(Komolytalanok kíméljenek és még mielőtt valaki letámadna nincs azzal bajom, hogy így megy el ő is és én is csak az érdekelne, hogy nincs e valami mód arra amivel le lehetne kicsit egyszerűsíteni a dolgokat takarítás terén :) )
Szerintem egy vagy két törölköző a másik alá és lehet nyomni c; (Te jó ég milyen szexi lehet... :D )
De ha azt se akarjátok akkor egy kényelmesen nagy kád vagy hasonló. :D
ma 02:46
Te pasi vagy és nem "leszbikus" :D
Bocsi :D
A kérdés hozzánk szól, nem hozzátok!
Ok, de mivel nem én, hanem ő (lány) élvezte az együttlétetolyan mennyiségben (vagy talán nagyobban) mint a kérdésben szereplő lány és mi találtunk rá egy -nálunk- bevált megoldást, ezért szerintem a hozzászólásom releváns volt 😊
Persze volt /van amikor a több réteg türxsi is beválik, ahogy írták, de előre sajnos nem tudni a mennyiséget, és mi általában a legjobból indultunk ki 😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!