Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti milyen, úgymond előkészület...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen, úgymond előkészületeket tesztek akkor, ha a barátnőtök úgymond "spriccelve" jut el az orgazmusig? L/l

Figyelt kérdés

Én és a barátnőm is, így tudunk csak elmenni hüvelyesen, és az a helyzet, hogy egy idő után már fárasztó, hogy állandóan ki kell mosni az egész ágyneműt, úgy ahogy van.

Épp ezért kérdezném, hogy akik ilyen vagy hasonló cipőben járnak, ők milyen "óvintézkedéseket" tesznek azért, hogy ne legyen minden nedves?

(Komolytalanok kíméljenek és még mielőtt valaki letámadna nincs azzal bajom, hogy így megy el ő is és én is csak az érdekelne, hogy nincs e valami mód arra amivel le lehetne kicsit egyszerűsíteni a dolgokat takarítás terén :) )

#orgazmus #leszbikus #női ejakuláció #spriccelve elélvezés
2017. jún. 30. 00:34
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Elnézést, hogy ennyiszer szerepel az úgymond szó egyetlen kérdésben, csak már én sem vagyok olyan éber. Remélem nem annyira zavaró :)
2017. jún. 30. 00:41
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
nem az ágyban kell csinálni pl :D vgy gumilepedő, ilyesmik
2017. jún. 30. 01:04
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy vagy két törölköző a másik alá és lehet nyomni c; (Te jó ég milyen szexi lehet... :D )

De ha azt se akarjátok akkor egy kényelmesen nagy kád vagy hasonló. :D

2017. jún. 30. 01:25
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
Mi egy erősebb fóliát tettünk korábban a lepedő alá, és volt higy szó szerint fürödtünk kedvesem élvezetében 😃
2017. jún. 30. 02:46
 5/14 anonim ***** válasza:
Természetben kell csinálni eldugott helyeken.
2017. jún. 30. 02:53
 6/14 anonim válasza:
100%
Szerintem is vagy a természetben vagy megfelelően betakarva az ágyat hogy ne legyen tiszta lucsok.Amúgy nagyon izgató ha a nő így élvez el.
2017. jún. 30. 07:29
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Törölköző a popsi alá, és akkor csak azt kell kimosni. Félbe vagy négybe hajtva, ha nagyon spriccel mint az exem akkor egy nagyobb fürdőlepedő több rét hajtva és akkor biztos az ágynemű megmenekül.
2017. jún. 30. 09:12
 8/14 anonim ***** válasza:
21%
Én kimosom az ágyneműt ... szerintem marhára nem fárasztó két mozdulattal begyűrni a gépbe és elfordítani a kapcsolót, hogy kimossa ... De ha ez neked probléma, akkor javaslok egy házvezető nőt :-P
2017. jún. 30. 09:28
 9/14 anonim ***** válasza:
58%

ma 02:46

Te pasi vagy és nem "leszbikus" :D

Bocsi :D

A kérdés hozzánk szól, nem hozzátok!

2017. jún. 30. 17:58
 10/14 anonim ***** válasza:
25%

Ok, de mivel nem én, hanem ő (lány) élvezte az együttlétetolyan mennyiségben (vagy talán nagyobban) mint a kérdésben szereplő lány és mi találtunk rá egy -nálunk- bevált megoldást, ezért szerintem a hozzászólásom releváns volt 😊

Persze volt /van amikor a több réteg türxsi is beválik, ahogy írták, de előre sajnos nem tudni a mennyiséget, és mi általában a legjobból indultunk ki 😇

2017. jún. 30. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!