Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A barátnőm azt mondta, csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm azt mondta, csak egy meleg sráccal tudna elképzelni egy hármast. Ezt miért mondhatta?

Figyelt kérdés
2017. okt. 7. 12:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem is én mondtam a hármast, hanem ő
2017. okt. 7. 15:10
 12/17 anonim ***** válasza:
90%
Mert utálja hogy mindig erőlteted az anált. Ha szétdugják a segged akkor talán megérted miért.
2017. okt. 7. 16:39
 13/17 anonim ***** válasza:
87%

Kérdés h érdemes-e ilyenbe belemenni, én anno egy csaj (nem barátnő, csak szexpartner) kedvéért belementem, pontosabban ez volt a feltétele annak h egy lányt bevegyünk hármasba.

menet közben derültek ki a dolgok és a vége az lett h jól megsz .pattak és s .ggberakott, és a végén a csaj kiröhögött, mondta h semmi esélyem hármasra mégegy lánnyal mert ahhoz igazi férfi kell rajtam meg látta h kis b .zi vagyok. és egyébként se lett volna rá hajlandó csak meg akarta nézni h hogyan sz . pok mert ez izgatta. azt hiszem az volt a legmegalázóbb dolog életemben. utána pár hónappal még küldött üzenetet h az új pasiájval bevettek egy csajt a szexbe és fantasztikus volt. és lehet h nekem is ebben lenne részem ha akkor nem mentem volna bele a meleg szexbe.

2017. okt. 7. 16:43
 14/17 anonim ***** válasza:
96%
Énis kipróbálnám veletek
2017. okt. 7. 20:16
 15/17 anonim ***** válasza:
94%
Mert azt akarja nézni, ahogy jóĺ seggberaknak téged. :-D
2017. okt. 9. 22:35
 16/17 anonim ***** válasza:
21%

Nem akarja, hogy más is töcskölje őt, de téged töcskölhet.

Perverz a csaj. Én a helyedben elbúcsúznék tőle, de az én vagyok. (Szerencsére az én barátnőm nem perverz.)

2017. okt. 12. 07:05
 17/17 anonim ***** válasza:
94%
Talán az a célja, hogy soha többé ne jusson olyan eszedbe, hogy egy másik lány is ott legyen veletek. Csak ez az ő verziója :D
2017. okt. 12. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!