Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azt mondta, csak egy meleg sráccal tudna elképzelni egy hármast. Ezt miért mondhatta?
Kérdés h érdemes-e ilyenbe belemenni, én anno egy csaj (nem barátnő, csak szexpartner) kedvéért belementem, pontosabban ez volt a feltétele annak h egy lányt bevegyünk hármasba.
menet közben derültek ki a dolgok és a vége az lett h jól megsz .pattak és s .ggberakott, és a végén a csaj kiröhögött, mondta h semmi esélyem hármasra mégegy lánnyal mert ahhoz igazi férfi kell rajtam meg látta h kis b .zi vagyok. és egyébként se lett volna rá hajlandó csak meg akarta nézni h hogyan sz . pok mert ez izgatta. azt hiszem az volt a legmegalázóbb dolog életemben. utána pár hónappal még küldött üzenetet h az új pasiájval bevettek egy csajt a szexbe és fantasztikus volt. és lehet h nekem is ebben lenne részem ha akkor nem mentem volna bele a meleg szexbe.
Nem akarja, hogy más is töcskölje őt, de téged töcskölhet.
Perverz a csaj. Én a helyedben elbúcsúznék tőle, de az én vagyok. (Szerencsére az én barátnőm nem perverz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!