Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A Magnum Szaunát hogy kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Magnum Szaunát hogy kell elképzelni? (lent)

Figyelt kérdés

A nemi betegséges kommentekkel hagyjatok, nem kötelező gumi nélkül d.gni.

Szóval, úgy értettem, hogy lemegyek. Gondolom szekrény van, oda rakom a ruháimat. De mi van az értékekkel: telefon, pénztárca, kulcsok? Azt is a szekrénybe? És a szekrény kulcsát hova tudom tenni? Törölközőt muszáj viselni, vagy csak egy szál farokban sétálhatok a folyosón? Oké, hogy vannak kabinok, de ha engem meg a partnert nem zavar, bárhol elkezdhetünk kefélni a szauna területén? Pl mi, meg mellettünk is csinálják, azok mellett is...stb? Hogy jelezzük egymásnak, hogy ki aktív, ki passzív? Ha viszek gumit, hova tudom tenni?

2015. nov. 14. 17:18
 1/10 A kérdező kommentje:
Amúgy 24/F passzív vagyok, és nem zavar az érettebb korosztály sem (30-70 év), ha jó karban van, és nagy, kemény farka van.
2015. nov. 14. 17:19
 2/10 anonim ***** válasza:
39%
Akkor írj nekem drága 58 éves fiúcska vagyok
2015. nov. 14. 19:08
 3/10 petike30 ***** válasza:
84%
Èn szerintem valakivel meny le èn mind a 2 öt vègogjàrtam a gözben volt hogy leszoptak többen voltunk ott
2015. nov. 15. 07:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát sok csupasz fiú pasi és férfi.

Mi mondjuk törölközőben mozogtunk lent.

Hátul a kabinoknál sok pasi ott áll,és várja a kóbor f**t :D

2015. nov. 15. 15:07
 5/10 ftf1983 ***** válasza:
100%
Igen, van szekrény ahova a cuccaidat be tudod pakolni. A kulcsot egy gumikarikán kapod, amit a csuklódra tudsz húzni. Gumit a törülközőn lévő zsebbe lehet tenni. Ha akarsz járkálhatsz meztelenül és akár a folyóson is szexelhetsz max. megpróbálnak beszállni és nyúlkálni. Ha a meztelen partyra mész le, akkor a lezárt részen csak meztelenül lehet lenni és ott mindenhol megy a szex :D
2015. nov. 15. 18:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Akik már válaszoltak és beírtak ide. Feltehetek nektek pár kérdést? Könyvet írok és interjúalanyokra van szükségem. Előre is köszi a segítséget!
2015. nov. 15. 21:09
 7/10 anonim ***** válasza:
54%

Hat ez valami ferto, ki megy ilyen helyre?

Eleg elszomorito, hogy van erre kereslet.

2015. nov. 15. 21:33
 8/10 anonim ***** válasza:
88%

Nos akkor én is beszállok:)

2 budapesti szauna van. A Magnum mindenki szerint rosszabb, mint a másik. Azonban ésszel kell mindent csinálni. Nem a szauna miatt lesz vki beteg, hanem mert felelőtlen. Mindegy hogy hol felelőtlen az ember... Az orálszexben is lehet elkapni számtalan betegséget, de sokan ezt nem veszik komolyan.

1x voltam szaunába, de akkor se egyedül. Nem volt hely ahova menjünk a sráccal akivel összejöttem. Így mivel olcsó volt fiataloknak oda mentünk. Nem csalódtam a helyben. Rajtunk kívül 1 nagyon jó testű fiatal pasi volt. Meg mi. Mindenki minket nézett, ami érthető öregen én is biztos ilyen leszek. Hát ez van. Adnak gumit is. A törölközőben van zseb. Oda tehetsz mindent. Vannak kabinok ahol lehet dugni. Szóval ennyit tudok mondani. Azt, hogy hogyan ismerkednek nem tudom, mert mint írtam én nem akartam ott ismerkedni...

2015. nov. 16. 09:42
 9/10 anonim válasza:
52%
Hány évesen engednek be oda?
2015. nov. 16. 19:47
 10/10 ftf1983 ***** válasza:
100%

18 éve felettieket engednek be és tudok olyan esetről is, amikor személyit kértek és kiküldték, mert nem volt 18.

Az erős túlzás, hogy mindenki szerint a 69 a jobb. Vannak akik erre vannak akik a másikra esküsznek. Én mindkettőben voltam nem kevésszer és inkább az a jó jelző, hogy a két szauna más. Saját tapasztalatom szerint átlagban a Magnumban többen szoktak lenni, igaz az drágább. A Magnumban a péntek esti meztelen party idejében megnő a látogatók száma és a fiatal cuki kis nyunyókáktól az idősebb korosztályig mindenki megtalálható ott akkor. Én azt szoktam mondani, hogy mind a kettőbe le kell menni lehetőleg nem egyszer és el kell dönteni, hogy melyik a szimpatikusabb.

2015. nov. 17. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!