Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Magnum Szaunát hogy kell elképzelni? (lent)
Figyelt kérdés
A nemi betegséges kommentekkel hagyjatok, nem kötelező gumi nélkül d.gni.
Szóval, úgy értettem, hogy lemegyek. Gondolom szekrény van, oda rakom a ruháimat. De mi van az értékekkel: telefon, pénztárca, kulcsok? Azt is a szekrénybe? És a szekrény kulcsát hova tudom tenni? Törölközőt muszáj viselni, vagy csak egy szál farokban sétálhatok a folyosón? Oké, hogy vannak kabinok, de ha engem meg a partnert nem zavar, bárhol elkezdhetünk kefélni a szauna területén? Pl mi, meg mellettünk is csinálják, azok mellett is...stb? Hogy jelezzük egymásnak, hogy ki aktív, ki passzív? Ha viszek gumit, hova tudom tenni?
2015. nov. 14. 17:18
11/11 anonim válasza:
Sziasztok,Imre vagyok 60éves,azt mondják jòl nézek ki! Én passzív vagyok,ezért szeretem szopni a szép,csupasz fasz,de dugtak is már meg! Nagyon szeretném kipróbállni,a Magnum szaunát,még soha nem voltam ott! Nem tudom mit és hogyan kell ott csinállni! Nagyon szeretném kipróbállni,hogy amikor dugnak,szopatnának is közben! Hogyan tudom ezt kimutatni,hogy mik a szándékaim? Van ott valami tábla ilyen célra,amit magamra kell tennem? Vagy hogyan lehet közölni ott,hogy mit szeretnék? Egyedül is be mehetek oda,vagy kell valaki,aki ismerős ott? Előre is köszönöm a segítségeteket,pusszi Imre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!