Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk- férfiak, idösebb férfit sz-ptatok-e már? Milyen volt?
Figyelt kérdés
Pozitív volt az élmény vagy voltak gondok.2017. okt. 6. 12:44
1/13 anonim válasza:
Még nem, engem viszont már szopott, egy esettől eltekintve pozitív volt, nagyon is
2/13 anonim válasza:
Heteró vagyok de engem is szopott már le férfi. A felesége nyomta a szájába a farkam!
3/13 anonim válasza:
Az első férfi, aki leszopott, majd szintén az első, akit én szoptam le ötven feletti volt, én huszonnégy. Mindegyik jó volt. Úriemberek voltak, és figyeltek arra, hogy kezdő vagyok.
4/13 anonim válasza:
Egy Pesten élő amerikait szoptam le. Kb 40 éves és neki van a legnagyobb amit eddig láttam. 21cm és vastag ráadásul szőrös is. Igazi férfi fasz. 22voltam amikor először szoptam. Mélytorkosan is sikerült. Hatalmas élmény volt.
5/13 anonim válasza:
16 évesen egy 28 évest, jó volt, jól nézett ki, élveztem.
17/F
6/13 anonim válasza:
szoptam már 60 felettit is nagyon jó volt igazi szőrös f .... van
7/13 anonim válasza:
Engem szopott egy 50+ férfi. Nagyon ügyes volt :) 28/f
8/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat, és érdeklődve várom a továbbiakat is.
Lajos
2017. okt. 6. 23:04
9/13 anonim válasza:
Én időset még nem.De jó volna kipróbálni... :) 22/f
10/13 anonim válasza:
Én 43 éves vagyok! Eddig csak tőlem idősebb férfiakat szoptam! Jó érzés volt amikor esélyesnek a számba! Szeretnék fiatal tizen - huszon éves fiúkat is élvezésig szopni! Vágyam, hogy az arcomra verik ki akár többen is! Írhattok privát üzenetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!